Kom zo vaak als je wilt in seizoen 2024 en beleef te gekke avonturen!

Met een jaarabonnement geniet je zo vaak als je wilt van de meer dan 60 te gekke attracties, shows en grote evenementen. Wat een jaarabonnement extra leuk maakt, is dat je er waanzinnige extra's bij krijgt. Zo mogen er bij een jaargezinsabonnement goud & zilver vier opa's en oma's gratis mee naar het pretpark!

 

Jaargezinsabonnement Goud€ 250,00

Jaargezinsabonnement Zilver


persoonsabonnement
€ 75,00

 

Een jaarabonnement is geldig vanaf de datum van aanschaf bij onze kassa of via onze website (je kunt direct het park in). Het bonnenvel voor de extra's is, op openingsdagen in seizoen 2024, eenmalig af te halen bij onze kassa.

* De parken (met de voorwaarden) worden in het eerste kwartaal van 2024 bekend gemaakt.
** Kijk hier op welke openingsdagen het jaargezinsabonnement zilver geldig is.

 

Met jouw Julianatoren-abonnement (goud en persoons) naar andere parken

* De gratis toegang is éénmalig geldig in juni 2024.  

 

Entreegeld retour op een jaargezinsabonnement goud

Als je op de dag van je bezoek zo enthousiast bent over ons park, kun je bij de kassa een jaargezinsabonnement goud aanschaffen. Je krijgt dan het entreegeld van die dag terug op de aanschafwaarde van het jaargezinsabonnement goud. Dit geldt voor de entreekaarten van de personen (behalve opa's en oma's) op het jaargezinsabonnement goud, tot maximaal de aanschafwaarde van het jaargezinsabonnement goud.

 

Benieuwd tot wanneer je abonnement geldig is?

Een jaarabonnement is geldig geldig vanaf de datum van aanschaf bij onze kassa of via onze website. Klik hier om de geldigheidsduur van je aangeschafte jaarabonnement te controleren.

 

Vragen?