Avonturenboerderij Molenwaard

50% korting

Bij Avonturenboerderij Molenwaard krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) en een jaarpersoonsabonnement in seizoen 2024 50% korting op de entree.

Avonturenboerderij Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard stap je met het hele gezin in de belevingswereld van Fien & Teun, jouw favoriete boertje en boerinnetje! Samen met een ontdekkingsboekje in de hand ga je op ontdekking door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows. Ieder seizoen kent unieke thema’s en evenementen, zo is er altijd wat nieuws te beleven! Rijd een rondje op een oer-Hollandse trekker, maak een ritje in een Fruitkistje door de Boomgaard, zing en dans mee tijdens de leukste shows van Fien & Teun, smul van een overheerlijke pannenkoek in ons Pannenkoekenrestaurant en laat je verwonderen tijdens de leerzame boerenschuurshows. Natuurlijk mag een ontmoeting met jouw favoriete boertje en boerinnetje niet ontbreken! Aan het einde van de dag ontvang je een écht diploma en ben je, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje. Beleef samen een onvergetelijk dagje uit midden in de Zuid-Hollandse polder!

Voorwaarden en werkwijze

  1. Maak een reservering via deze link, je ontvangt direct een bevestigingsmail. Let op: reserveren is verplicht.
  2. Deze bevestiging dien je in combinatie met je geldige abonnement(en) en de bijbehorende bon van het bonnenvel 2024 mee te nemen naar de kassa. Hier wordt de korting verrekend en dien je het restante bedrag te betalen.
  3. Vervolgens kun je genieten van een onvergetelijk dagje uit in de wereld van het boertje en boerinnetje: Fien & Teun!
  • Op vertoon van je geldige, persoonsgebonden abonnementspas ontvang je onbeperkt 50% korting op de dagprijs
  • De korting is niet van toepassing op het parkeertarief
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties
  • Geldig t/m 31 december 2024

Contactgegevens

Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers

www.avonturenboerderij.nl