Mindervaliden

 
julianatoren mindervaliden

Een aantal van onze attracties zijn toegankelijk voor mindervaliden en vaak ook bereikbaar voor rolstoelen. Tot onze spijt zijn er ook attracties die minder of niet toegankelijk zijn.

Toegangsprijs

Mindervaliden* ontvangen bij de kassa € 11,00 korting op de reguliere entreeprijs. Je betaalt dan geen € 27,50 maar € 16,50 p.p..

TicketsKortingKassa
Mindervaliden v.a. 2 jaar*€ 11,00 € 16,50**
Parkeren € 10,00

*Onder mindervaliden verstaan wij mensen met een handicap (lichamelijk en/of geestelijk) die niet in staat zijn om zonder begeleiding het park en de attracties te bezoeken. Begeleiders vanuit een instelling ontvangen eveneens € 11,00 korting op de reguliere entreeprijs. Deze tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa.
** Mindervaliden en de begeleiders (vanuit een instelling) hoeven online geen reservering te maken en kunnen een kaartje aan de kassa kopen waarna ze toegang hebben tot het pretpark. (Hiermee is rekening gehouden met het bepalen van de maximum capaciteit).

Toiletten

In het park zijn mindervalidentoiletten aanwezig. Deze bevinden zich bij de entree van het pretpark en in het midden van het park bij Jul’s Grote Disco Bots. Een ruimte met een verschoningstafel/bed bevindt zich onder de toren. Hiervoor kun je een sleutel ophalen bij het Suikerspinhuisje tegenover de toren.

Gehandicaptenparkeerkaart

Op parkeerterrein 1 (naast de entree van het pretpark) zijn een aantal parkeerplaatsen gereserveerd voor houders van een gehandicaptenkaart. Laat je kaart aan één van de parkeerwachters zien (ook als dit parkeerterrein is gesloten en je wordt door verwezen naar parkeerterrein 2), onze parkeerwachters verwijzen je dan graag door naar een parkeerplaats op parkeerterrein 1.

Gegevens parkeerterrein 1

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Kan ik een rolstoel reserveren?

Rolstoelen zijn gratis beschikbaar. Er is een beperkt aantal rolstoelen per dag beschikbaar. Wij raden je daarom aan minimaal 2 dagen voor je bezoek te reserveren. Op = op.
Reserveer

Vragen? We helpen je graag.

Mindervaliden
Mindervaliden
Mindervaliden
Mindervaliden
Mindervaliden
Mindervaliden