Contact

Heb jij een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 055 - 355 3265, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in om informatie per e-mail te ontvangen. We beantwoorden je vragen graag.

Ga naar het contactformulier

Adres

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Heb jij een vraag? Kijk dan bij de meest gestelde vragen en de daarbij horende antwoorden.
Ga naar de meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 055 - 355 3265 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook kun je het onderstaande contactformulier invullen om informatie per post of e-mail te ontvangen.

Adres

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Parkeren
Er zijn twee ruime parkeerterreinen waar je je auto kunt parkeren. Wanneer parkeerterrein 1 (naast het pretpark) gesloten is, word je door onze medewerkers en bewegwijzering doorverwezen naar parkeerterrein 2 aan de J.C. Wilslaan. Vanaf parkeerterrein 2 word je gratis met onze pendelbussen van en naar het pretpark vervoerd.

Mondkapje verplicht in pendelbus
Mondkapjes (niet-medische mond-en neusbescherming) zijn verplicht in onze pendelbussen voor bezoekers vanaf 13 jaar. Je kunt zelf zorgdragen voor een mondkapje of in de pendelbus aanschaffen à € 1,00 per stuk.

Gehandicaptenparkeerkaart
Op parkeerterrein 1 (naast het pretpark) is een aantal parkeerplaatsen gereserveerd voor houders van een gehandicaptenparkeerkaart.

Elektra oplaadpunten
Op parkeerterrein 1 zijn 6 elektra oplaadpunten aanwezig. Er is geen starttarief van toepassing.

Parkeren is € 8,75.