Schoolreisje

Op schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren, te gek!

Ga met de klas op schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren en beleef met z'n allen het allerleukste schoolreisje ooit! In de meer dan 60 te gekke attracties raken de kinderen t/m 10 jaar niet uitgespeeld. Onderstaand lees je meer over schoolreisjes naar ons pretpark en praktische informatie hierover, zodat je goed voorbereid op schoolreis gaat.

Corona-update 19 mei 2021

Goed nieuws! We hebben van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland te horen gekregen dat we vanaf vandaag, woensdag 19 mei 2021, schoolreisjes (zonder restricties) mogen ontvangen. Dit is mogelijk omdat de schoolreisjes die bij ons komen, vallen onder een kinderactiviteit tot 12 jaar. Uiteraard hanteren we een maximaal aantal bezoekers per dag.

Schoolreisje kosteloos annuleren

Start gerust met de voorbereidingen van een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren. Je bestelt het schoolreisje online, zonder meteen te betalen. Je ontvangt namelijk 2 weken voor de gereserveerde datum van het schoolreisje de factuur. Het is mogelijk om de reservering tot die tijd kosteloos te annuleren. Het bedrag dient voor de dag van het schoolreisje voldaan te zijn.

Coronamaatregelen, samen zorgen we voor een veilig schoolreisje

Ook in Kinderpretpark Julianatoren gelden er maatregelen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Één van die maatregelen is dat we met een maximaal aantal bezoekers per dagen werken. Lees voor je bezoek de maatregelen en bekijk hoe ook jij een bijdrage kunt leveren aan een veilig schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren.

Bekijk alle maatregelen

.

Voor welke groepen een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren geschikt is?

Groep 5 & 6

Groep 3 & 4

Groep 1 & 2

.

Tips voor een goede voorbereiding

Tips voor het organiseren van een schoolreis

Moet jij een schoolreisje organiseren? Leuk! Voor de kinderen is de schoolreis het hoogtepunt van het schooljaar. Maar waar moet je nou opletten bij het organiseren van een schoolreisje? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

Tips voor begeleiders van een schoolreis

Ga jij mee als begeleider van een schoolreisje en wil je goed voorbereid zijn? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet. Zo ga jij rustig de schoolreisdag tegemoet en geniet jij net als de leerlingen ook van een geslaagde schoolreis!

Tips voor de ouders

Je kind gaat op schoolreis. Wat heeft je kind nodig tijdens een schoolreisje en waar moet je allemaal rekening mee houden? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Zo gaat je kind goed voorbereid op schoolreis!

Vragen? We helpen je graag.