Praktische informatie over schoolreisjes naar Kinderpretpark Julianatoren

Je wilt dat de leerlingen een te gekke schoolreis beleven en tegelijkertijd wil je ook dat de dag zorgeloos en stressvrij verloopt. Dat snappen wij heel goed en daarom hebben wij hier de praktische informatie rondom een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren voor je op een rij gezet. Zo ga je goed voorbereid op een te gek schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren.

Ben je op zoek naar de algemene informatie over schoolreisjes naar ons park? Klik dan hier  

Informatie over schoolreisjes naar Kinderpretpark Julianatoren

Onderstaand lees je meer informatie over schoolreisjes naar ons park. Van  je reservering kosteloos annuleren, het parkeren, de lunch tot hoe het gaat als op de schoolreisdag zelf er meer of minder leerlingen mee op schoolreisje zijn. We hebben het onderstaand voor je op een rijtje gezet.

Reserveren & wijzigen

Het schoolreisje kun je veilig en snel online reserveren. De betaalmethode hierbij is middels factuur. Je ontvangt 2 weken voor de gereserveerde datum de factuur. Het is mogelijk om de reservering tot die tijd kosteloos te annuleren. Na de betaling ontvang je per e-mail de e-tickets.

Bij aankomst tellen wij de leerlingen. Wijkt het aantal kinderen op de dag van het schoolreisje af van het opgegeven aantal bij de online reservering? Dan wordt dit bij onze hoofdkassa verrekend. Dat geldt ook voor de lunch.

Aankomst & Parkeren

De bussen parkeren jullie GRATIS op ons parkeerterrein. Met een paar tellen sta je met de klas bij de ingang. De contactpersoon kan zich melden bij onze hoofdkassa. Hier krijg je de bonnen voor de drankjes, eventuele bonnen voor een arrangement en de terugkomkaartjes. Ondertussen kunnen de anderen een rij maken, twee-aan-twee, bij de toegangspoort. Zijn er extra auto's meegekomen? Ook daarvoor betaal je niets extra's.

De attracties zijn geopend van 10:30 - 17:00 uur. De kassa is geopend vanaf 10:00 uur.

Lunch

Wil je dat wij de lunch regelen? Geen probleem! Je hebt keuze uit de onderstaande opties;
  • Friet à € 1,60
  • Snack (frikandel/kroket) à € 1,25
  • Pannenkoek à € 3,00
  • Extra jul/Julia drankje à € 1,00
  • Waterijsje à € 1,00
  • Extra koffie/thee à € 1,75
De contactpersoon spreekt voor de hele groep bij het horecapunt (welke dit is, wordt bij de hoofdkassa verteld) een tijdstip af. Gaan jullie picknicken? In Jul's Picknickbos staan de picknickbanken voor jullie klaar!

Begeleiders

Begeleiders gaan GRATIS mee op schoolreis! Het minimum aantal begeleiders is één op de tien leerlingen. Parkeren is gratis, dus voor eventuele extra auto's hoef je niets extra's te betalen.

Plattegrond

Je kunt hier een plattegrond van het pretpark downloaden. Op de plattegrond staan de attracties, horecapunten en de podiums vermeld. Handig om aan de begeleiders te geven!

EHBO

We hopen het natuurlijk niet, maar mocht er een kind vallen dan hebben wij heel veel pleisters bij de EHBO liggen. Je vindt de EHBO-post bij het Suikerspinhuisje tegenover de Julianatoren.

Schoolreisdagen

Op iedere maandag tot en met vrijdag op openingsdagen tijdens seizoen 2021 zijn scholen van harte welkom, behalve op feestdagen en tijdens schoolvakanties. We willen je wel vragen je schoolreisje van tevoren te reserveren, zodat we rekening kunnen houden met jullie komst. Bekijk via de onderstaande link op welke dagen scholen welkom zijn.

Opbergen van spullen

In Jul's Picknickbos staan kisten waar alle spullen in opgeborgen kunnen worden. Na aankomst verzoeken wij je vriendelijk om eerst met de groep hier naartoe te lopen.