Plopsa Coo Ardennes

40% korting

Bij Plopsa Coo Ardennes krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) en een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 40% korting op tickets >1m tot en met 5 januari 2025.

Plopsa Coo Ardennes

In het hartje van de prachtige natuur van de Belgische Ardennen vind je Plopsa Coo Ardennes! Aan de beroemde Watervallen van Coo ontdek je de heerlijke combinatie van natuur en avontuur. In dit wondermooie park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van 25 attracties voor het hele gezin. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Of laat je meenemen in de wondere wereld van Maya de Bij, Flip en al hun vriendjes in de Vlindervlucht! Mis zeker ook de DinoSplash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen. Vanaf deze zomer kun je bovendien samen met Grote Smurf en Smurfin een avontuurlijke rit maken doorheen het smurfenbos in de gloednieuwe ‘Smurfer’, maar pas op voor aartsvijand Gargamel die op de loer ligt! Plopsa Coo Ardennes overspoelt je met een waterval van plezier!

Voorwaarden en werkwijze

Je kan zowel online als aan de kassa van het park je tickets kopen. Bij de kassa wordt de 40% korting op tickets >1 m korting verrekend op vertoon van een geldig en persoonsgebonden abonnement. Bij het bestellen van een online ticket dien je in de ticketshop voor de volgende optie te kiezen: “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting krijgt op een ticket voor Plopsa Coo Ardennes”. Vervolgens kun je de code JULIANATOREN40 ingeven en de verdere stappen volgen.

  • Het voordeel is niet cumuleerbaar en te combineren met andere acties, kortingen en voordelen;
  • De korting is persoonsgebonden en dus enkel voor de abonneehouder, niet voor vergezellende familieleden, vrienden enz;
  • Het voordeel is onbeperkt geldig tot en met 05/01/2025;
  • Het voordeel is enkel geldig op tickets >1m.

Contactgegevens

Coo 4
4970 Stavelot
België

www.plopsacoo.be