Plopsa Indoor Coevorden

40% korting

Bij Plopsa Indoor Coevorden krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) en een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 40% korting op tickets >1m tot en met 5 januari 2025.

Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevoorden! Dans in de K3-Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plops speelboom, maar een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helpen in het nostalgische amfitheater en trotseer de Woeste Zee.
Meer dan 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie. Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

Voorwaarden en werkwijze

Je kan zowel online als aan de kassa van het park je tickets kopen. Bij de kassa wordt de 40% korting op tickets >1 m korting verrekend op vertoon van een geldig en persoonsgebonden abonnement. Bij het bestellen van een online ticket dien je in de ticketshop voor de volgende optie te kiezen: “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting krijgt op een ticket voor Plopsa Indoor Coevorden”. Vervolgens kun je de code JULIANATOREN40 ingeven en de verdere stappen volgen.

  • Het voordeel is niet cumuleerbaar en te combineren met andere acties, kortingen en voordelen;
  • De korting is persoonsgebonden en dus enkel voor de abonneehouder, niet voor vergezellende familieleden, vrienden enz;
  • Het voordeel is onbeperkt geldig tot en met 05/01/2025;
  • Het voordeel is enkel geldig op tickets >1m.

Contactgegevens

Reindersdijk 57
7751 SH Coevorden

www.plopsaindoorcoevorden.nl