Toverland

20% korting

Bij Attractiepark Toverland in Sevenum krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa’s en oma’s) en een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 20% korting op de reguliere entreeprijs voor personen tussen 90 -140 cm en v.a. 140 cm van 24 maart t/m 19 januari 2025.

Toverland

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van meer dan 40 attracties en shows voor jong en oud.

In Toverland wisselen sensationele achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen elkaar af. Heb je altijd al gedroomd om te leren vliegen? Met Merlijn als leermeester heb je het zo onder de knie in zijn vliegschool Pixarus. Je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat! Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix. Kom tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest of stap in Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging kun je in entreegebied Port Laguna écht toveren.

Voorwaarden en werkwijze

Je kan een gratis bezoekdatum reserveren tickets.toverland.com/reserveren. Neem de tickets mee en op vertoon van een geldig jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa’s en oma’s) of een jaarpersoonsabonnement, samen met de bijbehorende bon van het bonnenvel 2024, ontvang je onbeperkt 20% korting op de reguliere entreeprijs voor personen tussen 90 -140 cm en v.a. 140 cm bij Toverland van 24 maart t/m 19 januari 2025.

  • De actie is persoonsgebonden.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor geld.

Contactgegevens

Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

www.toverland.com