FAQ Algemeen

Kan ik gebruik maken van de autipas?

Op vertoon van de autipas ontvang je € 10,00 korting, op een reguliere entreekaart à € 29,50, aan de kassa voor de persoon van wie de autipas is.

Is het ook mogelijk om toegangskaarten bij de kassa aan te schaffen?

Ja, het is ook mogelijk om toegangskaarten bij onze hoofdkassa aan te schaffen.

Ik heb een ticket op datum gekocht. Kan ik deze verplaatsen?

Tickets besteld via julianatoren.nl
Verplaatsgarantie
Heb je bij de aanschaf van je tickets een verplaatsgarantie afgesloten? Dan kun je zelf onbeperkt de reserveringsdatum verplaatsen in seizoen 2024.
Verplaats hier je reservering met een verplaatsgarantie

Geen verplaatsgarantie
Heb je bij de aanschaf van je tickets geen verplaatsverzekering afgesloten? Dan kun je zelf, na het betalen van € 50,00 administratiekosten, onbeperkt de reserveringsdatum verplaatsen in seizoen 2024.
Verplaats hier je reservering zonder verplaatsgarantie

Tickets besteld via een actiepartner
Ben je in het bezit van tickets welke zijn aangeschaft via een actiepartner zoals bijvoorbeeld Actie van de Dag, Ticketveiling of Vakantieveilingen? Dan kun je zelf je reservering verplaatsen.
Verplaats hier je reservering

Bon, terugkomkaart of een vrijkaart
Ben je in het bezit van een vrijkaart (ere-toegangslaart), een bon voor een gratis bezoek of een terugkomkaartje? Dan kun je zelf je reservering verplaatsen.
Verplaats je reservering

 

Tot wanneer zijn mijn toegangskaarten geldig?

Tot de einddatum die op je toegangskaart staat vermeld. Staat er geen einddatum op, dan is de toegangskaart onbeperkt geldig.

Zijn op rustige dagen alle attracties geopend?

Op rustige dagen, bijv. bij regenachtig weer,  zijn de attracties afwisselend geopend. Dit wil zeggen dat elke attractie zeker gedurende 50% van de tijd open is. Omdat er minder bezoekers zijn, heeft iedereen de kans alle attracties meerdere keren te doen, zelfs meer dan tijdens een drukke dag.

 

Zijn honden toegestaan?

Honden zijn van harte welkom in ons pretpark, maar mogen niet mee in het Jul & Julia Theater en in de attracties. Je dient je hond wel aangelijnd te houden. Je krijgt een honden-infobrief mee bij de entree van het pretpark. Ongelukjes ruim je zelf op. Hiervoor kun je gratis een hondenschepje ophalen bij de hoofdkassa van het pretpark. En voor de dorstige hond zijn er hondenbarren aanwezig met vers water.

Kan ik een rolstoel reserveren?

Rolstoelen zijn gratis beschikbaar. Er is een beperkt aantal rolstoelen per dag beschikbaar. Wij raden je daarom aan minimaal 2 dagen voor je bezoek te reserveren. Op = op.

Reserveer

Waar dien ik een tip of suggestie in?

Je kunt je tip of suggestie mailen naar info@julianatoren.nl of per post sturen naar Kinderpretpark Julianatoren, Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn.

Zijn bij regen alle attracties open?

Bij regen zijn alle attracties open, behalve de Grote Glijbaan. Onze medewerkers maken de attracties na een regenbui weer zo snel mogelijk droog.

Gelden er kledingvoorschriften in het pretpark?

In verband met de veiligheid en hygiëne behoort iedereen zijn of haar kleding altijd aan te houden.

Is het pretpark ook op feestdagen geopend?

Zijn er glutenvrije etenswaren te verkrijgen?

De Julianatoren biedt meerdere opties aan m.b.t. glutenvrije etenswaren. In ons Torenrestaurant en bij Jul's cafetaria kan je bijvoorbeeld op aanvraag glutenvrije frietjes, snacks en waterijs verkrijgen.

Bekijk hier onze allergeneninformatie per horecapunt

Hoe zijn de sanitaire voorzieningen?

Het gebruik van sanitair is gratis. Je kunt gebruik maken van het toilet bij het Restaurant, waar je ook je baby kunt verschonen. In het park vind je diverse familietoiletten voor dames, heren, kinderen en baby's. Ook zijn er mindervalidentoiletten aanwezig (bij de hoofdkassa en bij Jul's Grote Disco Bots).

Zijn er kluisjes aanwezig?

Er zijn kluisjes ter beschikking voor het veilig opbergen van persoonlijke of waardevolle spullen. De kluisjes vind je bij de toiletten bij de ingang. De kosten voor het gebruik zijn € 2,00 per keer. Kinderpretpark Julianatoren is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal, schade of verlies van je bezittingen.

LET OP: De kluisjes kunnen niet onbeperkt geopend en gesloten worden. Per opening/sluiting van de deur betaal je € 2,00. Bij verlies van de sleutel bedragen de kosten voor een vervangende sleutel € 5,00.

Zijn er elektro laadpalen aanwezig?

Kinderpretpark Julianatoren heeft 18 oplaadpunten voor elektrische auto's; zes oplaadpunten op parkeerterrein één en twaalf oplaadpunten op parkeerterrein twee.