Halloween 2023

Het is een héél klein beetje griezelig in het park

Als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Op alle openingsdagen van 6 oktober t/m 5 november 2023 is het park prachtig versierd en is het een héél klein beetje griezelig bij Kinderpretpark Julianatoren. Maar vooral heel gezellig!

Het programma wordt z.s.m. bekend gemaakt.

 

Shows

Halloween - Jul & Julia's Openingsshow - Julianatoren

Jul & Julia's Halloween Openingsshow

Tijdens Halloween wordt het pretpark elke ochtend geopend met een spetterende Halloween Openingsshow van Jul & Julia. Jul is verkleed als spook en Julia als heks. Heb jij, net als de muizenvriendjes, je griezeloutfit aan? Zing, dans en griezel dan met ze mee en ga na de Halloween Openingsshow met Jul & Julia op de foto!

Dino & Dina's Halloweenshow

Tijdens Halloween gaan de allerkleinste bezoekers, samen met Dino & Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino & Dina bouwen dit keer een spookhuis. Maar welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En na het bouwen is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Halloween - Dino & Dina's Halloweenshow - Julianatoren

Julia's Halloween Dansles

Julia heeft zich speciaal voor Halloween verkleed als heks en heeft super veel zin om samen met jou te gaan dansen als echte griezels! Julia leert je de passen van de dans ‘Enge Griezels’ en natuurlijk leert ze je de Muizendans ook. Kom en dans samen met Julia mee en ga na Julia's Halloween Dansles met Julia op de foto!

Theatershow 'De Grote Spookshow'

In deze theatershow treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest! Alles lijkt op rolletjes te lopen …. maar het feest dreigt toch niet verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn? Zing en dans samen met het viertal mee en laat de spoken als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Halloween - theatershow De spoken van Griezelstijn - Julianatoren
Halloween - Jul's Griezelfeest - Julianatoren

Jul's Griezelfeest

Omdat het Halloween is, heeft Jul een Griezelfeest georganiseerd. Jul heeft zich voor het feest verkleed als spook. Kom jij ook verkleed? Te gek! Spook dan samen met Jul mee en ga na Jul's Griezelfeest met Jul op de foto!

Cas de Ranger's Wiezel de Griezel Show

Cas de Ranger gaat samen met jou in zijn Wiezel de Griezel Show ontdekken hoe hij Wiezel de Griezel kan vangen! Wiezel is een vervelende plaaggeest en zorgt in het Griezelbos voor een groot probleem. Help Cas mee en jij bent klaar om in het Griezelbos het probleem op te lossen!

Halloween - Cas de Rangers Halloweenshow - Julianatoren

Hulp gezocht! Wiezel de Griezel is in het Griezelbos!

In het Griezelbos is een groot probleem. Wiezel de Griezel heeft daar tien verschillende deuren getoverd waardoor niemand meer weet via welke deur je teruggaat naar Griezelland. Help jij ons mee zoeken naar de deur waarmee we die vervelende Wiezel de Griezel weer kunnen terug sturen naar Griezelland? Te gek!

Griezelcatwalk

Kom verkleed en show je outfit op de Griezelcatwalk. Maak een foto en plaats deze voor 1 november 2022 op social media met #halloweenindejulianatoren en maak hiermee kans op de volgende te gekke prijzen:

1e prijs: Weekend Van der Valk Hotel Apeldoorn
2e prijs: Gezinsabonnement 2023
3e prijs: XXL Jul of Julia pakket incl. 4 vrijkaarten seizoen 2023

Opgeven kan een kwartier voor aanvang bij Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin. Zij zijn te vinden bij de Showheuvel. Succes!

De winnaars krijgen persoonlijk bericht op dinsdag 1 november 2022.

Halloween - Griezelcatwalk - Julianatoren
Halloween - Jul & Julia's Halloween Swing & Uitzwaaifeest - Julianatoren

Jul & Julia's Halloween Swing & Uitzwaaifeest

Na een lange dag vol griezelen en speelplezier nemen Jul & Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Je kunt nog één keer mee swingen en dansen met de leukste Julianatoren liedjes en dan is het toch écht tijd om afscheid te nemen. Mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!