Bobbejaanland

50% korting

Bij Bobbejaanland in België krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) of een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 50% korting op het standaardtarief > 140 cm aan de kassa op alle openingsdagen in 2024. Ook voor de kinderen zal de korting worden berekend op het standaardtarief > 140 cm.

Bobbejaanland

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en kan je genieten van een flinke portie live entertainment. Geniet zo tijdens de zomermaanden van een fascinerende show vol spektakel of kom tijdens de herfstvakantie griezelen tijdens Halloween,… Angst verzekerd!

Voorwaarden en werkwijze

Op vertoon van een geldig jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) of een jaarpersoonsabonnement, samen met de bijbehorende bon van het bonnenvel 2024, krijg je onbeperkt 50% korting op het standaardtarief > 140 cm aan de kassa van Bobbejaanland op alle openingsdagen in 2024. Ook voor de kinderen zal de korting worden berekend op het standaardtarief > 140 cm.

  • De actie is persoonsgebonden.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor geld.

Contactgegevens

Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
België

www.bobbejaanland.be