Plopsa Station Antwerp

40% korting

Bij Plopsa Station Antwerp krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) en een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 40% korting op tickets >1m tot en met 5 januari 2025.

Plopsa Station Antwerp

Je geliefde Belgische stripfiguren en je favoriete Studio 100-helden heten je van harte welkom in Plopsa Station Antwerp, het gloednieuwe indoorpark op de meest unieke locatie van het land, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal! Beleef uren indoorpret op 15 supercoole attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen. Help samen met Mega Mindy boeven vangen op de De Vliegende Fietsen, klim en klauter in Maya’s Speeltuin of laat je samen met Piet Piraat meedrijven op de woeste golven in Storm op Zee. Blijf je liever aan wal? Ga samen met Wickie de Viking op de te gekke Wickie’s Valtoren, na enkele seconden weet je niet meer waar boven of onder is! In Plopsa Station Antwerp waan je je een dag in het leven van jouw favoriete helden!

Voorwaarden en werkwijze

Je kan zowel online als aan de kassa van het park je tickets kopen. Bij de kassa wordt de 40% korting op tickets >1 m korting verrekend op vertoon van een geldig en persoonsgebonden abonnement. Bij het bestellen van een online ticket dien je in de ticketshop voor de volgende optie te kiezen: “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting krijgt op een ticket voor Plopsa Station Antwerp”. Vervolgens kun je de code JULIANATOREN40 ingeven en de verdere stappen volgen.

  • Het voordeel is niet cumuleerbaar en te combineren met andere acties, kortingen en voordelen;
  • De korting is persoonsgebonden en dus enkel voor de abonneehouder, niet voor vergezellende familieleden, vrienden enz;
  • Het voordeel is onbeperkt geldig tot en met 05/01/2025;
  • Het voordeel is enkel geldig op tickets >1m.

Contactgegevens

Mediaplein
2018 Antwerpen
België

www.plopsastationantwerp.be