Movie Park Germany

Éénmalig 50% korting

Bij Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen (Duitsland) krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa’s en oma’s) en een persoonsabonnement éénmalig 50% korting op de toegangsprijs voor volwassenen van 22 maart t/m 10 november 2024*.

Movie Park Germany

Spannende avonturen, nog opwindender en explosiever dan elke blockbuster – dat is Movie Park Germany. In Duitslands grootste film- en attractiepark beleef je ongeveer 40 adembenemende attracties, snelle achtbanen en sensationele shows in zeven themagebieden en laat je je meeslepen door bekende film- en tv-helden in de wereld van film.

Stunt Show “Operation Red Carpet” Schijnwerpers en Hollywood-sterren, een gouden award en een criminele zaak op de rode loper inclusief een snelle achtervolging wachten op je tijdens de uitreiking van de “Golden S.A.M.” Awards!

De familie-achtbaan “Movie Park Studio Tour”, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio’s in Californië, neemt de gasten mee op een Hollywood-studio-tour met verschillende sets en scènes, met snelheden tot 60 km/u. Geluid en speciale effecten, twee versnellingen vooruit en achteruit, en een 360-graden draaibare platform zorgen voor een meeslepende ervaring met multimediabestanddelen. Welkom in de Movie Park Studios! Hier worden de bezoekers voor een dag lang zelf de ster.

Ouders en kinderen kunnen ook veel plezier beleven in het PAW Patrol-themagebied “Adventure Bay”. Hier kunnen kleine en grote fans van de populaire tv-serie de wereld van hun hondenhelden van dichtbij ervaren. Drie gedetailleerd vormgegeven familie-attracties inclusief de nieuwste attractie “Skye’s High Flyer” en de bekende PAW Patrol-commandotoren laten de kinderserie tot leven komen in het grootste Nickland van Europa.

Als enige attractiepark ter wereld biedt Movie Park Germany bovendien een spectaculaire achtbaan met de officiële Star Trek™-licentie. De intergalactische Triple-Launch-Coaster “Star Trek™: Operation Enterprise” stuurt de gasten met warpsnelheid naar nieuwe sferen. Talrijke inversies, spectaculaire parcours-elementen en de 40 meter hoge, unieke Twisted Halfpipe in Europa laten hen deel uitmaken van de missie om de U.S.S. Enterprise te redden.

* Voorwaarden en werkwijze

  1. Ga naar https://www.movieparkgermany.de/eintrittskarten/single-ticket/select-visitors.
  2. Voer het gewenste aantal tickets in bij Tageskarte. Let op: per geldige abonnementspas ontvang je korting op één ticket.
  3. Vul de code Ju20To24 in bij Rabatte en volg de verdere stappen, de korting wordt verwerkt en de betaling vindt online plaats.
  4. Neem je tickets in combinatie met een geldig jaarabonnement van Kinderpretpark Julianatoren en de bon van het bonnenvel 2024 mee naar de kassa.

De korting is éénmalig geldig. Deze dagen zijn uitgesloten: 29 maart t/m 1 april, 1, 9,  19, 20 en 30 mei, 3 oktober, 31 oktober t/m 3 november 2024 en de zaterdagen en zondagen van het Halloween Horror Festival. Niet geldig tijdens speciale evenementdagen en Movie Park’s Hollywood Christmas.

De korting is persoonsgebonden, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties en niet inwisselbaar tegen contant geld.

Contactgegevens

Warner Allee 1
46244 Bottrop

www.movieparkgermany.de/nl