Plopsa Indoor Hasselt

40% korting

Bij Plopsaland Indoor Hasselt krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) en een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 40% korting op tickets >1m tot en met 5 januari 2025.

Plopsa Indoor Hasselt

Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt. Hier trotseren de allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties. Kom ogen en oren te kort tijdens de leukste shows in het Theater of krijg een warme knuffel van jouw favoriete Studio 100-helden. Ben jij ook zo’n supergrote K3-fan? Swing met Hanne, Marthe en Julia op de dansvloer van de K3-Disco. Trotseer je aan een groots avontuur tijdens een waanzinnige boottocht met Piet Piraat in de Woeste Zee! De allerkleinsten kunnen klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin. Klim en klauter tot de top van de gigantische Klimberg of geniet van een bruisend waterschouwspel bij de Dansende Fonteinen in het ruime buitengedeelte. Gegarandeerd een magische beleving voor iedere bezoeker!

Voorwaarden en werkwijze

Je kan zowel online als aan de kassa van het park je tickets kopen. Bij de kassa wordt de 40% korting op tickets >1 m korting verrekend op vertoon van een geldig en persoonsgebonden abonnement. Bij het bestellen van een online ticket dien je in de ticketshop voor de volgende optie te kiezen: “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting krijgt op een ticket voor Plopsa Indoor Hasselt”. Vervolgens kun je de code JULIANATOREN40 ingeven en de verdere stappen volgen.

  • Het voordeel is niet cumuleerbaar en te combineren met andere acties, kortingen en voordelen;
  • De korting is persoonsgebonden en dus enkel voor de abonneehouder, niet voor vergezellende familieleden, vrienden enz;
  • Het voordeel is onbeperkt geldig tot en met 05/01/2025;
  • Het voordeel is enkel geldig op tickets >1m.

Contactgegevens

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

www.plopsaindoorhasselt.be