Plopsaland De Panne

40% korting

Bij Plopsaland De Panne krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa's en oma's) en een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 40% korting op tickets >1m tot en met 5 januari 2025.

Plopsaland De Panne

Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven op ‘Europe’s Best New Coaster’: The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Geen hoogtevrees? Waag je aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer. Of wat dacht je van spannende rit op Anubis the Ride of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. De geliefde Studio 100-helden verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

Voorwaarden en werkwijze

Je kan zowel online als aan de kassa van het park je tickets kopen. Bij de kassa wordt de 40% korting op tickets >1 m korting verrekend op vertoon van een geldig en persoonsgebonden abonnement. Bij het bestellen van een online ticket dien je in de ticketshop voor de volgende optie te kiezen: “Heb je een abonnement van een ander pret- of dierenpark waarmee je korting krijgt op een ticket voor Plopsaland De Panne”. Vervolgens kun je de code JULIANATOREN40 ingeven en de verdere stappen volgen.

  • Het voordeel is niet cumuleerbaar en te combineren met andere acties, kortingen en voordelen;
  • De korting is persoonsgebonden en dus enkel voor de abonneehouder, niet voor vergezellende familieleden, vrienden enz;
  • Het voordeel is onbeperkt geldig tot en met 05/01/2025;
  • Het voordeel is enkel geldig op tickets >1m.

Contactgegevens

De Pannelaan 68
8660 De Panne

www.plopsalanddepanne.be