Attractiepark Slagharen

40% korting

Bij Attractiepark Slagharen in Slagharen krijg je als abonnementhouder van een jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa’s en oma’s) en een jaarpersoonsabonnement onbeperkt 40% korting op de toegang tot 5 januari 2025.

Attractiepark Slagharen

Laat je betoveren door unieke sfeer van Attractiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op elke hoek op je wachten. Maak kennis met het echte cowboyleven, terwijl je door de sfeervolle straten van het park slentert en één voor één de meer dan 30 attracties uitprobeert. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, maar pas op voor de Red Bandits met hun snode plannen!
Na een dag vol opwinding is er niets beter dan ontspannen in het Wilde Westen! Overnacht in stijl in één van de thematische accommodaties, waar de sfeer van het Wilde Westen is doorgevoerd.

Voorwaarden en werkwijze

Op vertoon van een geldig jaargezinsabonnement goud (m.u.v. opa’s en oma’s) of een jaarpersoonsabonnement, samen met de bijbehorende bon van het bonnenvel 2024, ontvang je 40% korting op de dagentreeprijs bij Attractiepark Slagharen tot 5 januari 2025.

  • De actie is persoonsgebonden.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor geld.

Contactgegevens

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

www.slagharen.com