Mevrouw Suikerspin

Mevrouw Suikerspin werkt al haar hele leven in het Suikerspinhuisje op het pretpark. Daar maakt ze de lekkerste popcorn en draait ze de mooiste roze en blauwe suikerspinnen. Mevrouw Suikerspin is een echte zoetekauw, het liefst snoept ze zelf de hele dag met de kinderen mee. Ze is altijd vrolijk en de steun en toeverlaat van Jul, Julia en Meneer Kaasgaaf. Mevrouw Suikerspin is de moederfiguur op het pretpark. Ze geniet van alle zoete snoetjes die iedere dag weer voor haar winkelruit staan en wandelt tijdens haar vrije momenten graag met de kinderen mee om een keer in de attracties te gaan. Voor ieder probleem heeft Mevrouw Suikerspin altijd snel een simpele oplossing. Ze is een stuk stoerder en sterker dan je op het eerste oog zou denken. Er is één persoon die haar suikerhart extra doet smelten. En dat is Meneer Kaasgaaf.

Meet & Greet
Ben je klaar voor een magische ontmoeting met Mevrouw Suikerspin? Na elke show, waarin zij speelt, is er een Meet & Greet met Mevrouw Suikerspin.
Ga naar shows

YouTube-kanaal Kinderpretpark Julianatoren
Je bekijkt de meest leuke video’s waarin Mevrouw Suikerspin schittert op ons YouTube-kanaal. Van complete shows, muziekclips tot Koken met Mevrouw Suikerspin je ziet het er allemaal! Dus ga snel naar ons You-Tube-kanaal. Veel kijk- en luisterplezier!
Ga naar YouTube-kanaal Kinderpretpark Julianatoren