Meneer Kaasgaaf

Meneer Kaasgaaf is de directeur van de Julianatoren. Hij is de baas over het hele pretpark en stuurt al het personeel aan vanuit zijn kantoor in de toren. Soms komt de directeur een beetje streng over, maar eigenlijk is hij altijd vrolijk en energiek. Ook doet hij zich wat stoerder voor dan hij eigenlijk echt is. Meneer Kaasgaaf is al wat ouder, maar stiekem voelt hij zich toch nog een kind. Want het allerleukste aan de baas zijn in een pretpark, is dat je zelf de hele dag de attracties mag uitproberen en al het lekkers mag proeven wat alle bezoekers kunnen eten op het park. Hij geniet er van om ‘s ochtends al vroeg bij de poort te staan en al zijn gasten persoonlijk de hand te schudden. Ook stapt hij gedurende de dag graag bij de kinderen in de attracties om samen te genieten van alle attracties. Meneer Kaasgaaf is een beetje verliefd op Mevrouw Suikerspin. Een héél klein beetje, maar…

Meet & Greet
Ben je klaar voor een fantastische ontmoeting met Meneer Kaasgaaf? Na elke show, waarin hij speelt, is er een Meet & Greet met Meneer Kaasgaaf.
Ga naar shows

YouTube-kanaal Kinderpretpark Julianatoren
Je bekijkt de meest leuke video’s waarin Meneer Kaasgaaf schittert op ons YouTube-kanaal. Van complete shows, muziekclips tot de TV-serie van Jul & Julia je ziet het er allemaal! Dus ga snel naar ons You-Tube-kanaal. Veel kijk- en luisterplezier!
Ga naar YouTube-kanaal Kinderpretpark Julianatoren