Privacyverklaring

Iedere dag zetten wij ons in om het dagelijks leven van mensen te verbeteren. Daarvoor hebben wij in sommige gevallen informatie nodig. We doen dit niet zomaar. Het gaat ten slotte om je privacy. Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wij nemen jouw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met jouw persoonlijke informatie om. Op deze pagina lees je hier meer over.

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die verzameld worden, worden vrijwillig verkregen. Julianatoren zal zich houden aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Welke gegevens verzamelen wij van jou?

  • Als je ons bezoekt, plaatsen wij cookies op het apparaat waarmee je ons bezoekt;
  • Wanneer je online aankopen doet op de website hebben wij gegevens over je nodig;
  • Wanneer je een online profiel aan maakt;
  • Als je op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of productinformatie;
  • Als je solliciteert op een van onze functies;
  • Mee wilt doen met een actie;
  • Reservering wilt maken.

Hoe wij voor de bescherming van jouw gegevens zorgen

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Dit doen wij door o.a. een betrouwbare SSL-certificaat, versleuteling van gegevens en het maken van back-ups.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@julianatoren.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren.

Heb je vragen of klachten?

Heb je vragen over je gegevens, de manier waarop we daarmee omgaan of over deze privacyverklaring? Dan kan je contact met ons opnemen via info@julianatoren.nl of door een brief te sturen naar:
Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Bij klachten, bijvoorbeeld over de manier waarop we je gegevens gebruiken, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigen van de privacyverklaring

Julianatoren houdt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze verklaring is van kracht met ingang van 25 mei 2018.

Cookies tijdens je bezoek op onze website

Wij maken gebruik van cookies en andere technieken op de website. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee je onze website bezoekt. Zoals een desktop, tablet of mobiel. Waar we het hierna hebben over “cookies”, bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken.
Cookies maakt het mogelijk om gegevens te onthouden. Handig want dan hoef je niet elke keer je voorkeuren aan te geven. Via deze manieren kunnen wij de website beter laten werken en krijgen we inzicht in het algemeen bezoekersgedrag op de website.

Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:

Functionele cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk voor een goede werking van de website. Ze zorgen voor bijvoorbeeld een snelle en correcte informatie weergave. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd.

Analytische cookies
Deze worden gebruikt om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt. Bijvoorbeeld of je nieuw bent op onze website of juist wederkerend, welke pagina’s worden bekeken en op welk apparaat je onze website bezoekt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben hoeft er geen toestemming te worden gevraagd, anders wel.

Tracking cookies
Dit zijn cookies die jouw websitegedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen wij aan de hand van jouw websitegedrag jou gepersonaliseerde online advertenties en op maat gemaakte content tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

Social media plug-in cookies
Deze cookies worden gebruikt om op onze website content van social media te tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

De meeste cookies worden verwijderd bij het sluiten van je browser. Sommige cookies, de permanente cookies, blijven langer bewaard. Dit kan variëren van enkele dagen tot jaren. Je kan cookies altijd zelf uitzetten of ze van je apparaat verwijderen. Hoe je dat kunt doen verschilt per internet browser en apparaat. Als je ervoor kiest om cookies te verwijderen bestaat de mogelijkheid dat de website niet meer optimaal functioneert.

De volgende cookies gebruiken wij

Google Analytics Dit is een analytisch script met geringe inbreuk op privacy. Het komt van google-analytics.com. Wij gebruiken het om websitestatistieken te analyseren. Het script geeft unieke websitebezoekers een automatisch gegenereerde identificatienummer (ID). Het ID wordt verzonden met iedere hit aan Google. Dit ID wordt gebruikt op de server van Google om de websitestatistieken te berekenen. Wij vragen hier toestemming voor. Het ID wordt doorgegeven aan Google maar niet door Google gebruikt voor eigen doeleinden.

VWO
Dit is een analytisch script en cookie met privacy-impact. Het komt van vwo.com. Wij gebruiken dit voor A/B testing om de bruikbaarheid van onze website te optimaliseren. De cookie identificeert groepen gebruikers voor iedere variatie van de test en bepaalt resultaten op basis van gedrag van iedere groep. Wij vragen hier toestemming voor. Deze gegevens worden doorgegeven aan VWO.

Google Ad Servies
Dit is een affiliatie script met privacy-impact. Het komt van googleadservies.com. Wij gebruiken dit voor het meten van conversies van Adwords-campagnes en voor het aanbieden van relevante advertenties op diverse websites o.b.v. jouw surfgedrag op onze website. Wij vragen hier toestemming voor. Deze informatie wordt doorgegeven aan Google.

Google Dynamic Remarketing
Dit is een affiliatie script met privacy-impact. Het komt van google.com. Wij gebruiken dit voor het meten van conversies van Adwords-campagnes en voor het aanbieden van relevante advertenties op diverse websites o.b.v. jouw surfgedrag op onze website. Wij vragen hier toestemming voor. Deze informatie wordt doorgegeven aan Google.

Facebook Pixel
Dit is een affiliatie script met privacy-impact. Het komt van facebook.com. Het wordt gebruikt om de effectiviteit van facebook- advertenties te meten en voor relevante advertenties op Facebook. Wij vragen hier toestemming voor. Deze informatie wordt doorgegeven aan Facebook.

Hotjar
Dit is een affiliatie script met geringe inbreuk op privacy. Het komt van hotjar.com. Het script registreert anoniem het aantal klikken en scrolls op onze website. Wij gebruiken dit om onze website te optimaliseren. Wij vragen hier toestemming voor. Deze informatie wordt doorgegeven aan Hotjar.

Quantcast
Dit is een affiliatie script met privacy-impact. Het komt van quantcast.com. Het wordt gebruikt voor het aanbieden van relevante advertenties op diverse websites o.b.v. jouw surfgedrag op onze website. Deze informatie wordt doorgegeven aan Quantcast.

VE Interactive
Dit is een affiliatie script met privacy-impact. Het komt van ve.com. Wij gebruiken dit voor het aanbieden van relevante e-mails. Wij vragen hier toestemming voor. Deze gegevens worden doorgestuurd naar VE.

Online bestellen

Als je bij ons een bestelling wilt plaatsen hebben wij enkele gegevens van je nodig.
We hebben je adresgegevens nodig voor het afleveren van het product. De gegevens delen we waar nodig met externe dienstverleners, zoals de transporteur. Deze dienstverleners mogen je gegevens alleen gebruiken voor de desbetreffende diensten. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn.
Bovendien willen wij je graag informeren over de bestelling die je geplaatst hebt bij ons. Daarvoor hebben wij je telefoonnummer en je e-mailadres nodig. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn.
Tijdens de betaling worden transactiegegevens geregistreerd. Van de Belastingdienst zijn wij verplicht om deze gegevens zeven jaar te bewaren.
De gegevens over je aankoop bewaren wij minimaal zeven jaar. Dit is verplicht van de Belastingdienst en handig voor als je ontevreden bent of vragen hebt over het product.
Daarnaast gebruiken wij je gegevens om beter inzicht te krijgen in de manier waarop onze klanten online shoppen. Hierdoor kunnen wij het productaanbod beter laten aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Online profiel

Als je een bestelling plaatst kunnen wij jou vragen om een online profiel aan te maken. Wij vragen om je NAW-gegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om jouw profiel te registreren.
Dit profiel bewaren we zolang ze nodig zijn. Wij zijn belastingtechnisch verplicht om transactiegegevens zeven jaar te bewaren. Deze gegevens zullen wij niet verwijderen.

Aanmelden nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten van ons kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. We registeren je NAW-gegevens om je verzoek uit te voeren.
Wij bewaren deze gegevens in een database. Dit wordt bewaard zolang ze nodig zijn.

Solliciteren op een functie

Als je solliciteert op een functie bij ons hebben wij gegevens nodig om te beoordelen of je een interessante sollicitant bent. Wij hebben je NAW-gegevens nodig om jou te contacten.
Wij bewaren je persoonsgegevens in je cv zolang als nodig is.

Meedoen met een actie

Als je meedoet met een actie vragen wij om je NAW-gegevens. Dit hebben wij nodig om jou te contacten. Ook vragen wij om jouw geboortedatum zodat wij op een eerlijke manier een winnaar kunnen selecteren.
Wij bewaren deze gegevens in een database. Dit wordt bewaard zolang ze nodig zijn.

Reserveren van een bestelling

Als je een bestelling wilt reserveren vragen wij om jouw NAW-gegevens. Dit is wel zo handig om jou te contacten. Daarnaast vragen wij gegevens over de bestelling. Als de bestelling een ticket is voor een schoolreisje of een groep vragen wij ook gegevens zoals het aantal leerlingen en begeleiders, datum waarop je het uitje wilt reserveren en in welke klas de leerlingen zitten. Dit vragen wij om onze dienstverlening hierop aan te passen.
Wij bewaren deze gegevens in een database. Dit wordt bewaard zolang zo nodig zijn.

Delen en bekendmaking van persoonsgegevens

De Koningin Juliana Toren B.V. zal jouw persoonsgegevens aan niemand verkopen of verhuren. De Koningin Juliana Toren B.V. kan jouw persoonsgegevens delen met derden die worden ingeschakeld om namens de Koningin Juliana Toren B.V. diensten te verlenen. Dit is niet op sollicitanten van toepassing.

Minderjarigen

Als je jonger dan 16 jaar bent, heb je toestemming van jouw ouders nodig om jouw persoonsgegevens te verstrekken aan de Koningin Juliana Toren B.V. Indien je jonger dan 16 jaar bent kunnen jouw ouders ook altijd de gegevens die je aan ons hebt verstrekt aanpassen of verwijderen.

Gebruikersvoorwaarden

Het is niet toegestaan deze website of onderdelen daarvan op welke wijze dan ook te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Koningin Juliana Toren B.V. Evenzeer verboden is het gebruiken van deze website op een wijze die andere gebruikers hindert of het functioneren van deze website aantast. De Koningin Juliana Toren B.V. is niet aansprakelijk voor (de inhoud van) websites waarnaar via deze website kan worden doorgelinkt. Communicatie door derden over de Koningin Juliana Toren B.V. dient altijd ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de marketing afdeling van de Koningin Juliana Toren B.V. Deze communicatie behelst nadrukkelijk ook het gebruik van beeldmerken welke toebehoren aan de Koningin Juliana Toren B.V. Indien er geen schriftelijk akkoord is gegeven aanvaardt de Koningin Juliana Toren B.V. geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gecommuniceerde informatie.

Aansprakelijkheid

De Koningin Juliana Toren B.V. is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op de pagina’s van de website van de Koningin Juliana Toren B.V. geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt de Koningin Juliana Toren B.V. geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. De Koningin Juliana Toren B.V. behoud zich het recht voor deze disclaimer te wijzigen. Wanneer deze wordt gewijzigd worden de wijzigingen bekend gemaakt op deze pagina.