Het Grote Lentefestijn

Op openingsdagen van 24 maart t/m 12 juli 2024

Vier het voorjaar tijdens Het Grote Lentefestijn. Het pretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Ga er lekker een dag op uit en geniet van de te gekke attracties, sprankelende Lenteshows waarin de geliefde Julianatoren-karakters schitteren en de ontwakende natuur. Ben jij erbij? 

Op openingsdagen van 24 maart t/m 12 juli 2024

Vier het voorjaar tijdens Het Grote Lentefestijn. Het pretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Ga er lekker een dag op uit en geniet van de te gekke attracties, sprankelende Lenteshows waarin de geliefde Julianatoren-karakters en de ontwakende natuur. Ben jij erbij?

 

Shows

 

Theatershow 'Jul & Julia en de Lentekriebels'

In deze te gekke theatershow vliegen de lentevlinders in het rond. Meneer Kaasgaaf voelt zich de laatste tijd een beetje vreemd …. Hij weet niet wat er met hem aan de hand is. Gelukkig zijn Jul & Julia er om hem te helpen. Zij weten al snel waar Meneer kaasgaaf last van heeft: lentekriebels! Op wie zou hij verliefd zijn en hoe pak je dit aan?

Meer informatie over deze show

Jul & Julia's Openingsshow

Tijdens Het Grote Lentefestijn wordt het pretpark elke ochtend spetterend geopend tijdens de te gekke Openingsshow van Jul & Julia. Heb jij, net als de muizenvriendjes, zin om er op uit te gaan en te genieten van het weer en de ontluikende lente? Zing en swing dan met ze mee en ga na de Openingsshow met Jul & Julia op de foto!

Meer informatie over deze show

Julia's Bloemenfeest

Oh wat fijn, het is lente! De zon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemetjes beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor een fantastisch feestje met Julia. Kom ook en vier de lente samen met Julia!

Meer informatie over deze show

Dino & Dina's Lenteshow

Ga tijdens Het Grote Lentefestijn met Dino & Dina op een leerzaam bouwavontuur. Wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Meer informatie over deze show

Jul's Bijenfestijn

Het is tijd om er weer lekker op uit te gaan. Hoor de vogeltjes fluiten en de bijen zoemen. Zie de vlinders weer vrolijk fladderen. De lente maakt Jul heel blij. Jou ook? Kom dan naar Jul’s Bijenfestijn en dans en swing mee!

Meer informatie over deze show

Cas de Ranger LIVE

Cas ontvangt een bijzonder bericht van Meneer Kaasgaaf met een speciale, geheime opdracht! Durf jij het avontuur aan? Ontdek het mysterie op het showpodium bij de Cas de Ranger Experience. Mis het niet!

Meer informatie over deze show

Jul & Julia's Swing & Uitzwaaifeest

Na een heerlijke lentedag vol speelplezier nemen Jul & Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Je kunt nog één keer mee swingen en dansen met de leukste Julianatoren liedjes en dan is het toch écht tijd om afscheid te nemen. Mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!

Meer informatie over deze show

 

Meet & greets

Meet & greet Jul

Wanneer Jul niet geniet van een spannend ritje in de achtbaan, een te gek avontuur beleeft in de Safaribaan of op ontdekkingsreis gaat in Dino's Tour, neemt deze vrolijke muis graag even de tijd om zijn fans te ontmoeten. Laat de kinderen stralen van blijdschap terwijl ze hun favoriete karakter knuffelen en te gekke fotomomenten delen.

Meet & greet Julia

Wanneer Julia even pauze neemt van het plukken van bloemen, het dansen van de Muizendans of het zwieren in de Carrousel, staat ze klaar om haar fans te ontmoeten. Laat de kinderen stralen van vreugde terwijl ze genieten van een knuffel met Julia en te gekke fotomomenten beleven.

 

Luister naar de vrolijke showliedjes van Het Grote Lentefestijn