De leukste knutsels voor Moederdag

Heb jij de allerliefste moeder van de hele wereld? Moeders zijn er gek op om verwend te worden en te horen hoe lief ze zijn. En het leukste vinden ze natuurlijk de mooie knutsels die ze van hun kinderen krijgen. Pak de potloden, schaar, lijm en mooie versierspulletjes er maar bij want Mevrouw Suikerspin heeft vier te gekke knutsels voor jou om te maken voor de allerliefste moeder. Succes en heel veel plezier bij het geven!

Theekopje

Een heerlijk kopje thee voor de liefste mama! Kleur het kopje thee mooi in, versier het met stickers, snoepjes of glitters en doe er een zakje thee met iets lekkers in.

Oorkonde

Met deze oorkonde heeft je moeder het bewijs dat ze de allerliefste moeder van de hééééle wereld is. Vergeet niet om er een mooie tekening van mama op te maken.

Ketting

Moeders zijn gek op sierraden. Vooral op deze ketting met een hanger waarop 'De liefste moeder!' staat. Kleur alle hangers mooi in en rijg ze aan elkaar.

Fotolijstje

Zet je moeder in the picture! Kleur het fotolijstje mooi in, versier hem met stickers, snoepjes of glitters en doe er een leuke foto van je moeder of van jullie samen in.