Schoolreisje

Leuke en voordelige schoolreisjes naar Kinderpretpark Julianatoren!

Vier je schoolreisje in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen het allerleukste schoolreisje. Ze maken een tocht in de Dino Tour waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, varen als echte piraten over de woeste golven in de Draaiende Piraat en maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Aan de kleintjes is uiteraard ook gedacht. Zij rijden als een echte cowboy over de Paardenbaan, gaan op safari door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park! En het is natuurlijk de plek waar kinderen hun favoriete TV-sterren meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia ontmoeten!

Op iedere maandag tot en met vrijdag op openingsdagen, buiten feestdagen en schoolvakanties om, zijn scholen van harte welkom.

Schoolreistarieven 2019Prijs  p.p.
Bestel hier jouw Schoolreisje
Entree inclusief:
een drankje voor de kids, een koffie of thee per begeleider en een terugkomkaartje.
€ 12,00
Lunch 2019
Lunch: frites en een waterijsje
€ 2,75
Schoolreistarieven 2019Prijs  p.p.
Bestel hier jouw Schoolreisje
Entree inclusief:
een drankje voor de kids,
een koffie of thee per begeleider
en een terugkomkaartje.
€12,00
Lunch 2019
Lunch: frites en een waterijsje
€ 2,75

Je kunt je schoolreisje direct online betalen of kiezen voor betalen middels factuur.

Voor welke groepen een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren geschikt is?

Een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren is te gek voor de kinderen van groep 1 t/m groep 6. Er is voor de kinderen van 4 t/m 10 jaar oud echt van alles te beleven! Bij een schoolreisje in Kinderpretpark Julianatoren komen de kinderen oog in oog te staan met allerlei soorten attracties en shows! Klik onderstaand op een groep om te lezen wat er allemaal voor ze te doen is.

Vragen? We helpen je graag.

+31 (0)55 3575 115