FAQ Zaterdag-gezinsabonnement

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat nu?

Je kunt je inloggegevens opnieuw bij ons aanvragen.

1. Ga naar www.julianatoren.nl/account-abonnement
2. Klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’.
3. Vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is

Je ontvangt vervolgens een e-mail. Klik in deze e-mail op ‘Wachtwoord instellen’ en maak een nieuw wachtwoord aan. Je kunt vervolgens inloggen op je account. Let op: Vul je een ander emailadres in dan bij ons bekend is. Dan kunnen we je helaas geen inloggegevens toesturen. Stuur in dat geval een e-mail naar info@julianatoren.nl met daarin je naam, je geboortedatum en het e-mailadres waaraan je account gekoppeld mag worden. Dan zorgen wij ervoor dat je alsnog kunt inloggen.

Ik heb geen inloggegevens ontvangen. Wat nu?

Het kan zijn dat wij geen of een onjuist e-mailadres van je hebben. Stuur in dat geval een e- mail naar info@julianatoren.nl. Vermeld daarin je voornaam, achternaam, je geboortedatum en het e-mailadres waaraan je account gekoppeld mag worden. Wij maken je account dan in orde en sturen je je inloggegevens toe.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kunt je gegevens als volgt wijzigen:

1. Log hier in > 
2. Door op je abonnement te klikken, verschijnt er rechts een vlak waarin de mensen staan die
je bij het bestellen hebt toegevoegd aan je abonnement. De gegevens van de personen zie je door op de onderstaande afbeelding te klikken:

3. Er opent een veld met de huidige gegevens. Je kunt hier de gegevens aanpassen.
4. Klik op ‘opslaan’ om de wijzigingen op te slaan.

Heb ik toegang tot evenementen in Kinderpretpark Julianatoren buiten het seizoen?

Kinderpretpark Julianatoren kan haar pretpark en/of theater (maximaal vier keer per seizoen) gedurende het seizoen verhuren aan een externe partij. Toegang op deze dagen is enkel voor genodigden. Buiten het seizoen kan het pretpark en/of theater ook aan externen worden verhuurd. De evenementen buiten het seizoen zijn enkel voor genodigden en vallen niet onder het zaterdag-gezinsabonnement.

Krijg ik mijn entreegeld terug als ik een zaterdag-gezinsabonnement koop?

Ja, mocht je aan het eind van de dag zo enthousiast zijn over ons pretpark dan kun je ter plekke een zaterdag-gezinsabonnement aanschaffen. Dit geldt voor de entreekaarten van alle personen die op het zaterdag-gezinsabonnement komen te staan tot maximaal de aanschafwaarde van het zaterdag-gezinsabonnement.

Hoe kom ik aan het bonnenvel wat hoort bij het abonnement?

Het bonnenvel is eenmalig af te halen bij de hoofdkassa. Dit kan vanaf 19 april 2019.

Moeten het persé pasfoto’s zijn?

Nee, de foto mag ook een kopie of een uitgesneden foto zijn, mits deze duidelijk, actueel, het formaat van een pasfoto heeft en alleen van het gezicht is.

Mogen de extra volwassenen ook alleen op de zaterdagen met de kinderen het pretpark in?

Ja, uiteraard mag dit.

Moeten de vier extra volwassenen zich ook legitimeren?

Nee, het enige wat wij van hen nodig hebben is een pasfoto.

Ik heb pleegkinderen. Mogen zij ook op het zaterdag-gezinsabonnement?

Ja, als je via een officieel document kunt aantonen dat jij de zorg voor hen hebt.

Ik ben gescheiden en mijn kinderen wonen bij mijn ex-partner. Hoe kan ik aantonen dat het mijn kinderen zijn?

Dat kan middels een document waaruit blijkt dat je alimentatie betaalt voor je kinderen of een zorgverzekeringspolis.

Ik ben gescheiden en heb inmiddels een nieuwe partner met eigen kinderen, maar wij wonen niet samen. Mag mijn nieuwe partner met zijn of haar kinderen ook op mijn zaterdag-gezinsabonnement?

Nee, de voorwaarde is dat jullie op één huisadres ingeschreven staan.

Ik ben gescheiden en heb een nieuwe partner. Maar we wonen niet samen. Mag hij/zij ook op het zaterdag-gezinsabonnement?

Ja, dit is mogelijk. Je nieuwe partner kan bijgevoegd worden als extra volwassen persoon. Hij/zij krijgt gedurende het seizoen ook op de zaterdagen toegang tot Kinderpretpark Julianatoren. Echter gelden de extra’s niet. Daarvoor zou je een persoonsabonnement kunnen aanschaffen.

Hoeveel kinderen mogen er maximaal op het zaterdag-gezinsabonnement?

Zolang je kunt aantonen dat het om je eigen kinderen gaat of dat de kinderen op jouw huisadres staan ingeschreven, mogen ze op het zaterdagabonnement. Je kunt dit aantonen door bijvoorbeeld een paspoort, uittreksel geboorteregister (GBA) of zorgverzekeringspolis.

Wat verstaan wij onder een gezin?

Eén of twee ouders/verzorgers met aantoonbaar eigen kinderen of één of twee ouders/verzorgers en kinderen die samen op één huisadres ingeschreven staan.

Wat heb je nodig voor een zaterdag-gezisnabonnement?

1. Een geldig bewijs waaruit blijkt dat jullie één gezin vormen of op één huisadres staan ingeschreven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paspoort of een trouwboekje waarin de kinderen staan bijgeschreven, uittreksel geboorteregister, een uittreksel gemeentelijke basisadministratie (GBA) of een zorgverzekeringspolis.
2. Indien je tijdens het online bestellen ervoor hebt gekozen om niet meteen de (pas)foto’s van iedereen die op het zaterdagabonnement komt te staan te uploaden, dan dien je dat eerst te doen alvorens je het abonnement komt ophalen bij onze hoofdkassa. Je kunt dit doen via deze link: www.julianatoren.nl/account-abonnement.
Let erop dat de foto’s duidelijk, actueel, het formaat van een pasfoto hebben en alleen van het gezicht zijn.Dit vergemakkelijkt de entree controle bij het pretpark.

Wat is een zaterdag-gezinsabonnement?

Een zaterdag-gezinsabonnement is één abonnement voor het hele gezin ongeacht het aantal kinderen welke tijdens een seizoen geldig is op alle zaterdagen. Tevens mogen er maximaal 4 extra volwassenen naar keuze gratis worden vermeld op het abonnement. Zij krijgen ook tijdens een seizoen op alle zaterdagen toegang tot Kinderpretpark Julianatoren, maar zijn uitgesloten van de extra’s.