Dinoweekend

Dino Première Avond

2 september 2023

Tijdens de Dino Première Avond komen de dinosaurussen tot leven als nooit tevoren. Dit is een dinotastische kans om van meer dinoplezier te genieten. Het programma staat voor deze dag én avond bomvol te gekke dino momenten tot maar liefst 20:00 uur 's avonds. Beleef spannende avonturen bij de Grote Dinoshow, ontmoet levensechte dinosaurussen, aai een babydino en nog veel meer! Durf jij het aan?

Opa's & Oma's gratis
Opa's en oma's hebben gratis entree tijdens de Dinoweken.
Bekijk de actievoorwaarden

 

Wat is er te doen

Meet & Greet Ankylosaurus

Maak je klaar om oog in oog te staan met de meest angstaanjagende en fascinerende dino: de Ankylosaurus. De ontmoeting zal een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten. Dus vergeet zeker geen foto te maken en wees voorbereid op een buitengewoon avontuurlijke ontmoeting met deze grootheid uit het verleden!

Meet & Greet Velociraptor

Altijd al een levensechte Velociraptor willen zien? Dit is je kans! Tijdens de première avond kom je deze levensechte dinosaurus tegen in het park en kan je hiermee op de foto! De ontmoeting zal een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten.

De Grote Dinoshow

Tijdens deze te gekke show nemen Dino & Dina je mee op een reis terug in de tijd. Maar wacht eens even, hoe moeten ze ooit terugkeren naar het heden? Dat is waar Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger in beeld komen. Terwijl ze opzoek zijn naar Dino & Dina ontvouwen zich spannende dino avonturen. Kom ook en maak deel uit van dit spannende avontuur!

Babydino's

Heb jij wel eens oog in oog gestaan met babydino’s? Nee? Dan is dit je kans om deze schattige en nieuwsgierige babydino's te ontmoeten! Tijdens de Dino Weken kun je ze aaien en ga je zelfs met ze op de foto. Een ervaring die je hart zeker zal laten smelten. Hoe groot deze Dino’s ook worden, nu zijn ze nog klein en super schattig!

 

Dino's opgraven

Wil jij weten hoe het voelt om een echte archeoloog te zijn? Tijdens de Dino Weken graaf jij een echte Dino op, hoe cool is dat! Pak je kwastje erbij, doe je petje op en hou je vergrootglas stevig vast, en graven maar!

Shows

Zet je safarihoed op, houd je verrekijker bij de hand en maak je klaar voor een geweldig avontuur tijdens de Safarishows van Jul & Julia. Julia neemt je mee op een ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van dieren en Jul neemt je bij zijn Safarishow mee op een spannende reis door wildernis. Kom naar beide vrolijke shows en beleef een show vol energie en plezier!