FAQ


Hoe bestel ik een gezinsabonnement?
Een gezinsabonnement is bij de hoofdkassa van het pretpark verkrijgbaar. Online kun je een E-ticket voor een gezinsabonnement bestellen. Je vult enige persoonlijke gegevens in en betaalt veilig via iDeal of creditcard. Per direct ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link naar jouw E-ticket. Dit E-ticket wissel je bij de hoofdkassa van de Julianatoren in voor een Gezinsabonnement. Daar ontvang je tevens de tegoedbonnen voor de vele extra’s.

Terug naar vragen overzicht


Hoe lang is Jul’s gezinsabonnement geldig?
Jul’s Gezinsabonnement is geldig vanaf de eerste dag in het seizoen tot en met de laatste dag van het seizoen. Ook tijdens evenementen.

Terug naar vragen overzicht


Wat heb ik nodig om een gezinsabonnement te kopen of op te halen?
Wil je een gezinsabonnement aan de kassa kopen of ophalen, vergeet dan niet het volgende mee te nemen:
1. Een geldig legitimatiebewijs waaruit blijkt dat jullie een gezin zijn of waaruit blijkt dat jullie op één huisadres staan ingeschreven. Denk bijvoorbeeld aan een paspoort of trouwboekje waarin de kinderen staan bijgeschreven, uittreksel geboorteregister (GBA) of een zorgverzekeringspolis.
2. Recente pasfoto’s van iedereen die op Jul’s Gezinsabonnement komt én van de opa’s en oma’s (maximaal 4 opa’s en oma’s). Dit mag zowel een echte pasfoto als een kopie of uitgeknipte foto zijn, mits ze meteen door ons verwerkt kunnen worden en het formaat van een pasfoto hebben.
3. Heb je een gezinsabonnement online besteld, neem dan de E-ticket mee die je per e-mail hebt ontvangen.
4. Wil je gezinsabonnement 2016 verlengen? Dan dien je gezinsabonnement 2016 mee te nemen.

Terug naar vragen overzicht


Waar koop ik toegangskaarten voor de Julianatoren?
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de hoofdkassa van het pretpark en via deze site met € 2,00 korting.

Terug naar vragen overzicht


Tot wanneer zijn mijn toegangskaarten geldig?
Tot de einddatum die op je toegangskaart staat vermeld. Staat er geen einddatum op, dan is de toegangskaart onbeperkt geldig.

Terug naar vragen overzicht


Zijn honden toegestaan?
Honden zijn van harte welkom in ons pretpark. Je dient je hond wel aangelijnd te houden. Honden mogen, in verband met de veiligheid, niet mee in attracties en in het Jul & Julia Theater. Je krijgt een honden-infobrief mee bij de entree van het pretpark. Ongelukjes ruim je zelf op. Hiervoor kun je gratis een hondenschepje ophalen bij de hoofdkassa van het pretpark. En voor de dorstige hond zijn er hondenbarren aanwezig met vers water.

Terug naar vragen overzicht


Kan ik een rolstoel reserveren?
Rolstoelen zijn gratis beschikbaar. Je kunt ook een luxe scootmobiel huren voor € 10,00 per dag. Voor de luxe scootmobiel vragen wij een borgsom van € 25,00. Graag beide van te voren reserveren via telefoonnummer 055-357 51 15.

Terug naar vragen overzicht

 

Waar dien ik een tip of suggestie in?
Je kunt je tip of suggestie mailen naar info@julianatoren.nl of per post sturen naar Julianatoren, Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn.

Terug naar vragen overzicht


Zijn bij regen alle attracties open?
Bij regen zijn alle attracties open, behalve de Grote Glijbaan. Onze medewerkers maken de attracties na een regenbui weer zo snel mogelijk droog.

Terug naar vragen overzicht


Gelden er kledingvoorschriften in het pretpark?
In verband met de veiligheid en hygiëne behoort iedereen zijn of haar kleding altijd aan te houden.

Terug naar vragen overzicht


Is het pretpark ook op feestdagen geopend?
Kijk hier voor onze exacte openingstijden.

Terug naar vragen overzicht


Biedt de Julianatoren overnachtingen aan?
Op het pretpark zelf is dit niet mogelijk. Wel zijn er in de nabije omgeving diverse overnachtingsmogelijkheden. kijk hier voor een overzicht.

Terug naar vragen overzicht


Zijn er glutenvrije etenswaren te verkrijgen?
In ons Restaurant kun je op aanvraag glutenvrije pannenkoeken en frietjes verkrijgen.

Terug naar vragen overzicht


Hoe zijn de sanitaire voorzieningen?
Het gebruik van sanitair is gratis. Je kunt gebruik maken van het toilet bij het Restaurant, waar je ook je baby kunt verschonen. In het park vind je diverse familietoiletten voor dames, heren, kinderen en baby’s. Ook zijn er mindervalidentoiletten aanwezig (bij de hoofdkassa en bij Jul’s Grote Disco Bots).

Terug naar vragen overzicht


Zijn er kluisjes aanwezig?
Er zijn kluisjes ter beschikking voor het veilig opbergen van persoonlijke of waardevolle spullen. De kluisjes vind je bij de toiletten bij de ingang. De kosten voor het gebruik zijn € 2,00 per keer. Koningin Juliana Toren B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal, schade of verlies van je bezittingen.

LET OP: De kluisjes kunnen niet onbeperkt geopend en gesloten worden. Per opening/sluiting van de deur betaal je € 2,00. Bij verlies van de sleutel bedragen de kosten voor een vervangende sleutel € 5,00.

Terug naar vragen overzicht


Zijn er wandelwagentjes te huur?
De wandelwagentjes zijn voor € 3,00 te huur bij Jul’s Souvenirwinkel. Welke kies jij? Een leuke Jul de Muis wandelwagen of eentje waar jezelf in mee kunt fietsen?

Strollcar4 wandelwagen-Juliana-Toren

Terug naar vragen overzicht