Pannenkoekenrestaurant

In het Pannenkoekenrestaurant, met een ruim aantal zitplaatsen zowel binnen als buiten, kan je de hele dag terecht voor de meest uiteenlopende gerechten. ’s Morgens kan je hier een lekker kopje koffie of thee krijgen met een punt appeltaart, aardbeiengebak, chocoladegebak, soesjes of een heerlijke donut. Heb je liever een lekker saucijzenbroodje? Deze liggen elke dag vers afgebakken voor je klaar.

Broodjes en menu’s

Voor de wat stevigere trek kan je hier terecht voor een broodje gezond of wat dacht je van een smakelijk menu? Geniet van een heerlijk satémenu, een snackmenu of een vrolijke kidsbox!

Pannenkoeken en ijs!

Ook kan je hier oer-Hollands genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken met spek, appel of met tomaat en kaas. Speciaal voor de kinderen is er Jul’s kinderpannenkoek met limonade, een ijsje en een verrassing! Leuk voor de kids: ijs in een Jul de Muis meeneembeker!

Spelen en eten!

Zijn de kinderen al uitgegeten maar jij nog niet? In het Pannenkoekenrestaurant is een klim- en klauterhoek en een film- en speelhoek waar ze een film kunnen kijken of even lekker kunnen spelen.

Op aanvraag zijn er glutenvrije pannenkoeken, frietjes en snacks te krijgen.

Ga hier naar de allergenen informatie per horecapunt