Sprookjesweken

13 juli t/m 1 september

Stap in een betoverende wereld vol magie tijdens de Sprookjesweken! Ontdek de te gekke attracties en laat je betoveren door de vele sprookjesshows met Dino & Dina, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Laat je meeslepen door de avonturen in de theatershow 'Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis' en dans en zing mee bij de parkshow 'Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal'. Kom ook en laat je dromen werkelijkheid worden!

13 juli t/m 1 september

Stap in een betoverende wereld vol magie tijdens de Sprookjesweken! Ontdek de te gekke attracties en laat je betoveren door de vele sprookjesshows met Dino & Dina, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Kom ook en laat je dromen werkelijkheid worden!

 

∼ Theater Show ∼

Theatershow 'Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis'

Oh nee de sprookjeskristallen van geluk, liefde, hoop & vriendschap zijn kapot! Als er geen nieuwe voor terug komen dan lopen alle sprookjes en verhalen slecht af. Roodkapje zal niet uit de handen van de grote boze wolf kunnen blijven en het zou de boeven zo maar wel kunnen lukken om de baas van het pretpark te worden!

Ga in deze te gekke nieuwe theatershow mee op een magisch avontuur in het kristallen paleis en help Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en de prinses Isabella de sprookjeskristallen te vinden!

 

∼ Sprookjesfilm & Sprookjesspeurtocht ∼

Nieuwe Sprookjesfilm 'Jul & Julia en het Grote Sprookjesavontuur'

De koning organiseert een sprookjesfeest in het park, maar voor Jul & Julia begint het avontuur pas echt wanneer ze door een magische fluit in Sprookjesland belanden. Daar ontmoeten ze bekende sprookjesfiguren, zoals Roodkapje en Sneeuwwitje, en beleven ze magische momenten.

Hun avontuur wordt echter verstoord door de gemene heks van Hans & Grietje, die hen naar haar snoephuisje lokt. Gelukkig ontdekken Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin haar snode plan en redden hen op het nippertje.

Net voordat het Sprookjesfeest begint, steelt de heks kostbare bezittingen van de sprookjesvrienden. Kunnen Jul & Julia samen met hun nieuwe vrienden de gestolen spullen terugvinden? Of hebben ze jouw hulp nodig?

Bekijk de nieuwe sprookjesfilm 'Jul & Julia en het Grote Sprookjesavontuur'  

Sprookjesspeurtocht

Oh nee! Zoals je in de nieuwe Sprookjesfilm van Jul & Julia kunt zien, heeft de heks uit wraak alle spulletjes van de sprookjesfiguren gestolen.

Roodkapje mist haar mandje, Robin Hood zijn Pijl en boog, Sneeuwwitje de spiegel, de Koning zijn ring, Aladdin zijn lamp en Assepoester haar glazen muiltje. Help mee om de spullen weer terug te vinden zodat het Sprookjesfeest om 17:00 uur* bij het Showpodium door kan gaan.

Heb jij alle voorwerpen gevonden? Ga dan naar de Meet & greet met Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en sprookjesfiguren om 15:30 uur bij het Showpodium en ontvang een uitnodiging voor het Sprookjesfeest!

* Tijdens de Zomeravonden op 18 & 25 juli en 1, 8, 15 & 22 augustus 2024 om 20:00 uur.

 

∼ Zomeravonden ∼

 

∼ Parkshows ∼

Jul & Julia Sprookjes Openingsshow

Welkom in de wonderlijke wereld van de Sprookjesweken! Voordat iedereen ’s ochtends het pretpark in kan, moet het natuurlijke wel worden geopend. Dat gebeurt elke ochtend met een adembenemende Openingsshow. Laat je betoveren en dans mee met Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia!

Dino & Dina's Sprookjesshow

In Dino & Dina’s Sprookjesshow komen prehistorie en sprookjes samen. Dino & Dina nemen je mee op een magisch bouwavontuur. Terwijl de show vordert, wordt als snel duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de enthousiaste kinderen in het publiek hard nodig hebben. En als het is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte .... Dino & Dina dans!

Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal

Stap binnen in een betoverende wereld vol magie en pracht, waar dromen werkelijkheid worden. Jul & Julia verwelkomen je in hun prachtige koninklijke kleding in een sprookjesachtige omgeving. Betover samen met Jul & Julia de dansvloer en schitter als een échte prins of prinses! Wie weet sta je ineens oog in oog met jouw droomprins- of prinses!

Meet & Greet Sprookjesvrienden

Zwaai met je toverstok en maak je op voor een sprookjesachtige meet & greet met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en diverse sprookjesvrienden! Ontmoet de vrolijke pretparkdirecteur en de zoetste vrouw van het park en maak magische foto's met betoverende sprookjesfiguren. Het wordt een onvergetelijke meet & greet vol magie en plezier!

Cas de Ranger's Robin Hood Show

Net als Robin Hood is Cas de Ranger ook altijd te vinden in het bos, waar hij zijn rangerskills op de proef stelt. Daar gebruikt hij zijn vaardigheden om het bos te verkennen, dieren te spotten en avonturen te beleven. Wil jij net zo stoer worden als Cas en Robin Hood? Kom ook en ontdek jouw innerlijke ranger!

Meet & Greet Prinses Julia

Bereid je voor op een magisch moment want Prinses Julia staat te popelen om je te ontmoeten. Schud haar hand, geef haar een warme knuffel en maak samen een onvergetelijke herinnering!

Sprookjesfeest

Maak een diepe buiging en betreed het Sprookjesfeest! Na een magische dag nodigen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en de sprookjesfiguren je uit om nog één keer mee te zingen en te dansen op de betoverende klanken van de vrolijkste Julianatoren-liedjes. En voor wie nog niet de gelegenheid heeft gehad om zich op een sprookjesachtige plaat vast te laten leggen, dan is dit de kans!