Sprookjes Zomeravonden

18 & 25 juli en 1, 8, 15 & 22 augustus  

Tijdens de Sprookjes Zomeravonden is het pretpark speciaal tot 20:00 uur geopend voor extra sprookjesplezier. Elke Sprookjes Zomeravond biedt, zowel overdag als 's avonds, een unieke, betoverende sprookjesshow (een productie van Van Hoorne Entertainment) in het Jul & Julia Theater. Mis deze betoverende Zomeravonden niet!

Sprookjes Zomeravonden

18 & 25 juli en 1, 8, 15 & 22 augustus  

Tijdens de Sprookjes Zomeravonden is het pretpark speciaal tot 20:00 uur geopend voor extra sprookjesplezier. Elke Sprookjes Zomeravond biedt, zowel overdag als 's avonds, zijn eigen unieke, betoverende sprookjesshow (een productie van Van Hoorne Entertainment) in het Jul & Julia Theater. Mis deze betoverende Zomeravonden niet!

 

18 juli: Rapunzel

Op deze Sprookjes Zomeravond betreed je een wereld vol torenhoge avonturen in het Jul & Julia Theater, want dan staat Rapunzel op het programma. Kom ook en maak kennis met de dappere prinses met het magische lange haar en beleef samen een spannend en grappig avontuur.

Meer info Sprookjes Zomeravond met Rapunzel

Sprookjes Zomeravond met Rapunzel

25 juli: De kleine Zeemeermin

In het Jul & Julia Theater duik je op deze Sprookjes Zomeravond diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Ontmoet de betoverende Kleine Zeemeermin, die tijdens een storm een knappe prins redt, haar stem opgeeft om bij hem te zijn, en ontdek of hun liefde zal overwinnen.

Meer info Sprookjes Zomeravond met de Kleine Zeemeermin

1 augustus: Assepoester

Stap binnen in een betoverende wereld van glazen muiltjes en toverachtige avonturen. Op deze zomeravond wordt het Jul & Julia Theater omgetoverd tot het magische decor van het tijdloze sprookje Assepoester.

Meer info Sprookjes Zomeravond met Assepoester

8 augustus: Hans & Grietje

Laat je meevoeren naar het geheimzinnige bos met een verrukkelijke snoephuisje en beleef spannende avonturen. Op deze zomeravond staat het Jul & Julia Theater in het teken van het klassieke sprookje Hans & Grietje.

Meer info Sprookjes Zomeravond met Hans & Grietje

15 & 22 augustus: Doornroosje

Op deze zomeravond staat het Jul & Julia Theater in het teken van Doornroosje. Duik in het betoverende bos waar de prinses in een diepe slaap is gevallen en ontdek hoe de moedige prins de vloek van de gemene tovenares verbreekt.

Meer info Sprookjes Zomeravond met Doornroosje