Aflevering 3: Bouwfase

YouTube-serie 'Op weg naar de Texas Twister'

In deze nieuwe serie nemen we je mee in de totstandkoming van onze nieuwe achtbaan. Je krijgt een kijkje achter de schermen over hoe Meneer Kaasgaaf aan de slag gaat met het bepalen van wat voor een attractie het gaat worden. Het ontwerp, de bouw, unieke weetjes en nog veel meer. We laten het je allemaal zien. Veel kijkplezier!

 

De Texas Twister wordt op 24 april om 11:30 uur feestelijk geopend! Ben jij erbij?

 

Het avontuur achter de nieuwe achtbaan 'Texas Twister'

 

Achter elke attractie in ons park zit een te gek en avontuurlijk verhaal welke Meneer Kaasgaaf zelf heeft beleefd. Dus ook van onze nieuwe achtbaan de Texas Twister!

Meneer Kaasgaaf kreeg een heel bijzonder videobericht van zijn tante Tilly uit Texas. Tante Tilly had direct zijn hulp nodig op haar boerderij! Hij bedacht zich niet en vertrok meteen naar Texas. Eenmaal aangekomen in Texas was tante Tilly heel verbaasd over zijn komst. Ondertussen gebeurden er hele rare dingen in het park!

Nieuwe TV-serie Jul & Julia

Wat zou er allemaal aan de hand zijn geweest?! Zouden de boeven Bennie Dom en Bennie Bang hier achter zitten? Helaas kunnen wij hier niks over verklappen. Wat we wel kunnen vertellen, is dat er deze zomer van dit avontuur een nieuwe serie van Jul & Julia 'Herrie op de prairie' komt!

 

Foto's werkzaamheden