Halloween

Het is van 4 oktober t/m 3 november een héél klein beetje griezelig in het park

Wanneer de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is prachtig versierd en het bos achterin het park is verandert in een mysterieus Griezelbos. In het Griezelbos komt een scène tot leven, gebaseerd op de film 'Wiezel de Griezel en de veranderdrank'. 

Er is griezelig veel te beleven. Ontdek de meer dan 60 spannende attracties en spook samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Dino & Dina, Cas de Ranger, Wiezel de Griezel en Jul & Julia mee in verschillende shows. En voor de avonturiers: vergeet zeker niet om Cas de Ranger te helpen in het Griezelbos. Kom ook en maak herinneringen die blijven spoken!   

Het is van 4 oktober t/m 3 november een héél klein beetje griezelig in het park

Wanneer de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is prachtig versierd en het bos achterin het park is verandert in een mysterieus Griezelbos. In het Griezelbos komt een scène tot leven, gebaseerd op de nieuwe film 'Wiezel de Griezel en de veranderdrank'.

Er is griezelig veel te beleven. Ontdek de meer dan 60 spannende attracties en spook samen met de geliefde Julianatoren-karakters in verschillende shows. En voor de avonturiers: vergeet zeker niet om Cas de Ranger te helpen in het Griezelbos. Kom ook en maak herinneringen die blijven spoken!

 

Shows

Het betoverende Griezelbos, gebaseerd op de film 'Wiezel de Griezel en de veranderdrank'

In het Griezelbos beland je in een wereld, gebaseerd op de nieuwe film 'Wiezel de Griezel en de veranderdrank'. In deze film betovert de gemene tovenares Weuzel haar zoon, Wiezel de Griezel, tot een plaaggeest om Halloween in het park te verpesten. Cas de Ranger heeft echter een toverboek bemachtigd met een spreuk voor een veranderdrank om de betovering te verbreken. Weuzel heeft een storm ontketend waardoor alle bladzijden van het toverboek verspreid liggen in het Griezelbos.

De grote uitdaging voor jou: ga op zoek naar de juiste ingrediënten van de veranderdrank! Volg onderweg de aanwijzingen op en overwin de obstakels om de juiste informatie te vinden!

 

Halloween - Cas de Rangers Halloweenshow - Julianatoren

Theatershow 'Wiezel de Griezel Live'

Heb jij de juiste ingrediënten kunnen vinden in het Griezelbos? In deze theatershow ben jij getuige van de spannende climax van het verhaal, gebaseerd op de nieuwe film 'Wiezel de Griezel en de veranderdrank'. Samen met Cas de Ranger brouw je de veranderdrank. Zal het lukken om de betovering te verbreken en Wiezel de Griezel om te toveren tot een aardige griezel? Hiermee red je Halloween in Kinderpretpark Julianatoren!

Jul & Julia's Halloween Openingsshow

Welkom bij Halloween in Kinderpretpark Julianatoren! Elke ochtend wordt het pretpark geopend met een spetterende Halloween Openingsshow van Jul & Julia. Tijdens deze show Jul als spook en Julia als heks. Heb jij, net als de muizenvriendjes, je griezeloutfit aan? Zing, dans en griezel met ze mee!

Na de Halloween Openingsshow kun je natuurlijk met je muizenvriendjes Jul & Julia op de foto.

Halloween - Jul & Julia's Openingsshow - Julianatoren
Halloween - theatershow De spoken van Griezelstijn - Julianatoren

Theatershow 'De Grote Spookshow'

Bij Halloween hoort natuurlijk een griezelig Halloweenfeest, maar dit jaar dreigen spoken het feest te verstoren! In de Spookshow treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia dan ook de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest! Alles lijkt op rolletjes te lopen. De kostuums zijn klaar, de spookspinnen en slijmpuppies zijn gemaakt en de uitnodigingen zijn verstuurd …. maar zal het feest toch niet verstoord worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn?

Zing en dans samen met het viertal mee en laat de spoken als sneeuw voor de zon verdwijnen! Het wordt een feest om nooit te vergeten!

Julia's Halloween Dansles

Julia heeft zich speciaal voor Halloween betoverend verkleed als heks en kan niet wachten om samen met jou te dansen als echte griezels in de spannende sfeer van Halloween! Doe mee met Julia’s Halloween Dansles en ontdek de geheimen van vliegen als een heks en ontdek het griezelige spookhuis. En als je bang bent, leer dan de Muizendans van Julia om je angst weg te dansen. Kom en dans samen met Julia mee en ga na Julia’s Halloween Dansles met Julia op de foto!

Halloween - Dino & Dina's Halloweenshow - Julianatoren

Dino & Dina's Halloweenshow

Tijdens Halloween gaan de allerkleinste bezoekers, samen met onze favoriete dinosaurusvrienden Dino & Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino & Dina zijn dol op bouwen en dit keer hebben ze een mysterieus spookhuid om te bouwen. Maar welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. De kinderen worden de echte bouwhelden van de dag, terwijl ze Dino & Dina helpen bij het samenstellen van het spookhuis.

En als het bouwen is gelukt, is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans! Laat je verrassen door jun swingende moves en feest samen met hen.

Jul's Griezelfeest

Het is Halloween en dat betekent dat Jul een Griezelfeest heeft georganiseerd. Jul heeft zich voor het feest verkleed als spook en hij nodigt jou uit om ook verkleed te komen. Trek je engste kostuum aan en spook samen met Jul mee en beleef een te gek Griezelfeest!

Vergeet niet om na Jul’s Griezelfeest met Jul op de foto te gaan!

Halloween - Jul's Griezelfeest - Julianatoren
Halloween - Griezelcatwalk - Julianatoren

Griezelcatwalk

Kom verkleed en show je outfit op de Griezelcatwalk! Maak een foto en plaats deze uiterlijk 6 november 2023 op Instagram of Facebook met #halloweenindejulianatoren om kans te maken op geweldige prijzen:

1e prijs: Jaargezinsabonnement Goud
2e prijs: XXL Jul of Julia pakket incl. 4 vrijkaarten seizoen 2025
3e prijs: Jaargezinsabonnement Zilver

Opgeven kan een kwartier voor aanvang bij Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin, die te vinden zijn bij het Pleinpodium. Succes!

De winnaars krijgen persoonlijk bericht op woensdag 8 november 2024.

Jul & Julia's Halloween Swing & Uitzwaaifeest

Na een te gekke dag vol griezelen en speelplezier tijdens Halloween nemen Jul & Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Ze delen met jullie wat ze allemaal hebben beleefd die dag en natuurlijk zijn ze ook benieuwd naar jullie (griezel)verhalen! Je kunt nog één keer mee swingen en dansen op de leukste en meest griezelige Julianatoren liedjes en dan is het toch écht tijd om afscheid te nemen.

Mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!

Halloween - Jul & Julia's Halloween Swing & Uitzwaaifeest - Julianatoren