Dinoweekend

De Dinoweken

Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 6 t/m 29 september 2024

Grraauww, Dino fans opgelet! Stap terug in de tijd en betreed tijdens de Dinoweken een wereld vol prehistorische wonderen en avonturen, waar reusachtige dinosaurussen tot leven komen. Beleef spannende avonturen bij De Grote Dinoshow, ontmoet levensechte Dinosaurussen, aai een babydino en nog veel meer! Mis het niet want het wordt dinotastisch!

 

Programma

De Grote Dinoshow

Tijdens deze te gekke show nemen Dino & Dina je mee op een reis terug in de tijd. Maar wacht eens even, hoe moeten ze ooit terugkeren naar het heden? Dat is waar Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger in beeld komen. Terwijl ze opzoek zijn naar Dino & Dina ontvouwen zich spannende dino avonturen. Kom ook en maak deel uit van dit spannende avontuur!

Ontmoet levensechte Dino's

Maak je klaar om oog in oog te staan met de meest angstaanjagende en fascinerende wezens die ooit op aarde hebben rondgelopen: de Velociraptor en de Ankylosaurus. De ontmoeting zal een ervaring zijn die je niet snel zult vergeten. Dus vergeet zeker geen foto te maken en wees voorbereid op een buitengewoon avontuurlijke ontmoeting met de grootheden uit het verleden!

Shows

Zet je safarihoed op, houd je verrekijker bij de hand en maak je klaar voor een geweldig avontuur tijdens de Safarishows van Jul & Julia. Julia neemt je mee op een ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van dieren en Jul neemt je bij zijn Safarishow mee op een spannende reis door wildernis. Kom naar beide vrolijke shows en beleef een show vol energie en plezier!

Babydino's

Heb jij wel eens oog in oog gestaan met babydino’s? Nee? Dan is dit je kans om deze schattige en nieuwsgierige babydino's te ontmoeten! Tijdens de Dinoweken kun je ze aaien en ga je zelfs met ze op de foto. Een ervaring die je hart zeker zal laten smelten. Hoe groot deze Dino’s ook worden, nu zijn ze nog klein en super schattig!

 

Dino's opgraven

Wil jij weten hoe het voelt om een echte archeoloog te zijn? Tijdens de Dino Weken graaf jij een echte Dino op, hoe cool is dat! Pak je kwastje erbij, doe je petje op en hou je vergrootglas stevig vast, en graven maar!

Cas de Ranger en de Dinomachine Speurtocht

Zoals te zien is in de aflevering 'Cas de Ranger en de Dinomachine' heeft Cas een tijdmachine gebouwd welke kapot is gegaan. Nu lopen er te midden van chaos dino's in het park! Cas de Ranger en Meneer Kaasgaaf zijn ten einde raad en doen een beroep op de bezoekers tijdens de Dinoweken. Ze worden gevraagd om samen met hen de onderdelen van de kapotte tijdmachine in het park op te sporen. Deze missie heeft als doel de tijdmachine te repareren en de dino’s weer terug te sturen naar hun eigen tijdperk. Help je mee?

Cas de Ranger en de Dinomachine - De finale

Elke openingsdag tijdens de Dinoweken wordt knallend afgesloten met Het Grote Dino Eindspektakel. Ben jij die dappere avonturier die elk hoekje van het park heeft afgespeurd op zoek naar de kostbare Dinomachine-onderdelen? Dan is dit het moment waarop alle spanning en opwinding samenkomen. Zal het Meneer Kaasgaaf, Cas de Ranger samen met jou lukken om de Dinomachine in elkaar te zetten zodat de dino's weer terug kunnen naar hun eigen tijd?

Dinopark

Stap binnen in het Dinopark en beleef een ontmoeting van dichtbij met indrukwekkende dinosaurussen op ware grootte. Deze prehistorische wezens komen tot leven met realistische bewegingen en adembenemende geluiden. Luister naar het gebrul van de machtige T-Rex en het vrolijke getrompetter van de vriendelijke Triceratops. Kinderen zullen versteld staan van de diverse soorten dinosaurussen en hun fascinerende kenmerken. Het is een spektakel dat zowel jong als oud in zijn ban houdt.

Dino lekkernijen

Tijdens de Dino Weken zijn er allerlei lekkere Dino lekkernijen te verkrijgen! Zo kan je bij het Suikerspinhuisje een echte Dinosuikerspin halen. Deze zijn nóg lekkerder! Met warm weer haal je een lekker Dino ijsje. Of wat dacht je van een Dinowafel bij de poffertjes? Of een lekkere Dinoburger! Voor ieder wat wils!