Jul & Julia de TV-serie

Vanaf maandag 10 april geniet je weer op de doordeweekse dagen rond 7.00 en 13.30 uur van de spannende avonturen van Jul & Julia op RTL telekids!

Jul & Julia de TV-serie is terug te kijken via de Telekids app of via RTLXL.nl. Samen met de onhandige pretparkdirecteur Meneer Kaasgaaf en de lieve mevrouw Suikerspin beleven Jul & Julia weer spannende avonturen. Geen avontuur is ze te gek!

Graag stellen wij de karakters van deze te gekke TV-serie aan je voor:

Jul-de-Muis Jul de Muis
Jul de Muis is een jong muisje. Hij woont in een hoge toren, midden in een groot bos, waar hij ooit is geboren. In zijn achtertuin heeft hij een enorm attractiepark en hij vindt het fantastisch als kinderen bij hem komen spelen. Jul is stoer en avontuurlijk. Hij maakt graag een ritje in de achtbaan, vliegt hoog door de lucht in één van zijn vliegattracties of gaat op een spannende tour langs grote Dino’s of wilde dieren. Ook fantaseert hij graag hoe het zou zijn om een piraat of een echte cowboy te zijn.
Julia-de-Muis Julia de Muis
Muizenmeisje Julia woont in een klein roze huisje aan de rand van het bos. Ze houdt van echte meisjesdingen, zoals bloemen plukken, zingen en natuurlijk dansen. Het liefste danst ze de hele dag met iedereen die bij haar op visite komt. Ze droomt er van om een prinsesje te zijn, met een prachtige prinsessenjurk en een echte kroon. Julia speelt ook heel graag met haar allerbeste vriendje Jul en geniet ervan om samen te zwieren in de carrousel of samen een lekkere, roze suikerspin te eten.
Meneer-Kaasgaaf Meneer Kaasgaaf
Meneer Kaasgaaf is de directeur van de Julianatoren. Hij is de baas over het hele pretpark en stuurt al het personeel aan vanuit zijn kantoor in de toren. Soms komt de directeur een beetje streng over, maar eigenlijk is hij altijd vrolijk en energiek. Ook doet hij zich wat stoerder voor dan hij eigenlijk echt is. Meneer Kaasgaaf is al wat ouder, maar stiekem voelt hij zich toch een kind. Want het allerleukste aan de baas zijn in een pretpark, is dat je zelf de hele dag de attracties mag uitproberen en al het lekkers mag proeven wat alle bezoekers kunnen eten op het park. Hij geniet er van om ‘s ochtends al vroeg bij de poort te staan en al zijn gasten persoonlijk de hand te schudden. Ook stapt hij gedurende de dag graag bij de kinderen in de attracties om samen te genieten van alle attracties. Meneer Kaasgaaf is een beetje verliefd op Mevrouw Suikerspin. Een héél klein beetje, dan…
Mevr.-Suikerspin Mevrouw Suikerspin
Mevrouw Suikerspin werkt al haar hele leven lang in het Suikerspinhuisje op het pretpark. Daar maakt ze de lekkerste popcorn en draait ze de mooiste roze en blauwe suikerspinnen. Mevrouw Suikerspin is een echte zoetekauw, het liefst snoept ze zelf de hele dag met de kinderen mee. Ze is altijd vrolijk en de steun en toeverlaat van Jul, Julia en Meneer Kaasgaaf. Mevrouw Suikerspin is de moederfiguur op het pretpark. Ze geniet van alle zoete snoetjes die iedere dag weer voor haar winkelruitje staan en wandelt tijdens haar vrije momenten graag met de kinderen mee om een keer in de attracties te gaan. Voor ieder probleem heeft Mevrouw Suikerspin altijd snel een simpele oplossing. Ze is een stuk stoerder en sterker dan je op het eerste oog zou denken. Er is één persoon die haar suikerhartje extra doet smelten. En dat is Meneer Kaasgaaf.
Ben-Bang Ben Bang
Ben Bang is een gemene boef die altijd slinkse plannetjes verzint om te krijgen wat hij wil. Na jaren stelen en inbreken is zijn oog gevallen op één ding dat hij nog niet heeft kunnen inpikken: de Julianatoren. Samen met zijn hulpje Bennie probeert hij, zonder ooit op te geven, Meneer Kaasgaaf en zijn vrienden uit de toren te krijgen en zo de baas van het pretpark te worden. Ondanks dat hij de slimste boef lijkt van het stel, is hij minder slim dan hij zelf denkt.
Bennie-Dom Bennie Dom
Bennie Dom is een niet zo slimme boef die samen met zijn baas Ben probeert het pretpark te stelen. Hij probeert iedere keer weer precies te doen wat zijn baas van hem vraagt, maar weet het toch altijd weer zo aan te pakken dat de plannen van het duo mislukken. Dat komt misschien ook omdat hij iets meer bezig is met het knorren van zijn maag dan met het uithalen van boevenstreken. Zijn kinderlijke en simpele manier van denken zorgt voor veel humor, tot grote irritatie van zijn baas.

 

 

14 beoordelingen voor “Jul & Julia de TV-serie

Gemiddelde beoordeling
  1. Mijn kleine man van bijna 2 is helemaal weg van Julia,hij vind alles leuk,maar zijn favoriet is toch de muizendans die hij elke keer mee doet:) zo leuk om te zien.

    5

Geef een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *