Meest gestelde vragen

Onderstaand hebben wij de veel gestelde vragen voor je op een rij gezet. Zo krijg je direct antwoord op je vraag.

1. Is het pretpark veilig voor kinderen?

De veiligheid van de kinderen staat bij beide parken voorop. De attracties zijn gecertificeerd en gekeurd. Het is niet mogelijk dat kinderen ongemerkt het park verlaten. Zijn er kinderen die wel het park willen verlaten, dan brengen wij je daarvan op de hoogte.

2. Op welke dagen kan er een schoolreisje geboekt worden?

Op iedere maandag tot en met vrijdag op openingsdagen tijdens seizoen 2019 zijn scholen van harte welkom, behalve op feestdagen en tijdens schoolvakanties. Om teleurstellingen te voorkomen vragen we je altijd te bellen met Paleis Het Loo om de beschikbaarheid van de betreffende datum af te stemmen. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 055-5772465.

3. Wie kunnen er gebruik maken van het schoolreisje?

Basisscholen, BSO’s, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven kunnen gebruik maken van het schoolreistarief.

4. Online reserveren en betalen van jullie schoolreisje?

Het schoolreisje kun je hier reserveren. Na bevestiging van Paleis Het Loo stuurt de Julianatoren de factuur. De consumptiebonnen voor koffie of thee en eventuele bonnen voor een compleet arrangement liggen voor jullie klaar bij de hoofdkassa van kinderpretpark Julianatoren. Als het aantal personen op de dag van het schoolreisje afwijkt van het opgegeven aantal bij de online reservering, dan wordt dit bij de hoofdkassa van kinderpretpark Julianatoren verrekend.

4a. Kan je ook op een andere manier dan online je schoolreisje reserveren?

Het is ook mogelijk om je schoolreisje telefonisch te reserveren. Je kunt hiervoor contact opnemen met Paleis Het Loo via het telefoonnummer 055-5772465. Als het aantal personen op de dag van het schoolreisje afwijkt van het opgegeven aantal bij de online reservering, dan wordt dit bij de hoofdkassa van kinderpretpark Julianatoren verrekend.

5. Wanneer geldt de online vroegboekkorting?

De online vroegboekkorting geldt alleen bij betaling binnen de lopende actieperiode.

6. Waar kan ik een omroepinstallatie en EHBO-post vinden?

De omroepinstallatie en de EHBO-post vind je bij kinderpretpark Julianatoren bij het Suikerspinhuisje tegenover de Julianatoren. Bij paleis Het Loo zijn er bhv-ers beschikbaar via Service & Veiligheid.

7. Kunnen de kinderen hun jassen en tassen ergens opbergen?

Willen de kinderen hun jassen of tassen even kwijt bij kinderpretpark Julianatoren, dan kunnen deze opgeborgen worden in één van de bagagekisten voorin Jul’s Picknickbos. Van deze kisten kun je kosteloos gebruiken maken. Bij Paleis Het Loo kunnen de jassen en tassen opgeborgen worden in de Educatieruimte.

De bagagekisten bij kinderpretpark Julianatoren kunnen niet gereserveerd worden en zijn niet afsluitbaar.

8. Zijn er kluisjes aanwezig?

Bij kinderpretpark Julianatoren zijn er kluisjes ter beschikking voor het veilig opbergen van persoonlijke of waardevolle spullen. De kluisjes vind je bij de toiletten bij de ingang van het pretpark. De kosten voor het gebruik zijn € 2,00 per keer. Koningin Juliana Toren B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal, schade of verlies van je bezittingen.

Let op: De kluisjes kunnen niet onbeperkt geopend en gesloten worden. Per opening/sluiting van de deur betaal je € 2,00. Bij verlies van de sleutel bedragen de kosten voor een vervangende sleutel € 5,00.

9. Kun je ook picknicken of zelf etenswaren meenemen?

Willen jullie bij kinderpretpark Julianatoren lekker picknicken en genieten van zelf meegebrachte etenswaren? Ga dan naar Jul’s Picknickbos, daar staan de picknicktafels voor jullie klaar.

De picknicktafels kunnen niet gereserveerd worden.

10. Hoe gaat het met de lunch?

De lunch kunnen jullie als groep ophalen bij kinderpretpark Julianatoren. Je maakt hiervoor bij aankomst op de schoolreisdag een afspraak bij het betreffende horecapunt. Welk horecapunt dit is, wordt verteld bij de hoofdkassa van kinderpretpark Julianatoren.

Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag telefonisch aan ons via het telefoonnummer 055- 3553265 of mail ons. We staan je graag te woord.

6 redenen
6 redenen
Deel deze pagina: