Jul’s Koninklijk schoolreisje

Koninklijk schoolreisje

Op zoek naar een Koninklijk schoolreisje dat niet alleen een educatief aspect heeft, maar één waar de leerlingen ook nog lang over zullen napraten? Dat is Jul’s Koninklijk schoolreisje! De leerlingen beginnen de dag als prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo waar ze spelenderwijs het leven van onze koningen en koninginnen ontdekken. Op slechts 5 minuten rijden van het paleis ligt Kinderpretpark Julianatoren waar ze zich ’s middags helemaal kunnen uitleven in de meer dan 60 te gekke attracties!

Boekingsperiode en tarieven Jul’s Koninklijk schoolreisje 2019:

Prijs* Lunch**
1 januari tot en met 28 februari 2019 € 13,50 p.p. € 2,75 p.p. Reserveer
1 maart tot en met 11 oktober 2019 € 14,50 p.p. € 2,75 p.p.

Parkeren is bij zowel Paleis Het Loo als Kinderpretpark Julianatoren gratis voor scholen.

*De entreeprijs voor dit schoolreisje is inclusief begeleiding door een museumdocent bij Paleis Het Loo en inclusief een drankje voor de kids bij de Julianatoren. Tevens ontvangt iedere begeleider één consumptiebon van de Julianatoren voor koffie of thee. Parkeren is gratis voor scholen. Na het schoolreisje ontvangt elke leerling een terugkomkaartje voor Paleis Het Loo en voor Kinderpretpark Julianatoren!

schoolreis julianatoren apeldoorn pretpark

** De lunch is optioneel en bestaat uit frites met of zonder fritessaus en een heerlijk waterijsje! De lunch kan alleen voor de hele groep gereserveerd worden.

Spelen en leren
Bij Jul's koninklijk schoolreisje leren de kinderen onder andere: Welke hobby’s had de koningin in de 17e eeuw? Werd er ook gevoetbald in de Koninklijke tuin? En hoe hoog sproeide de hoogste fontein? Onder begeleiding van een museumdocent leren de leerlingen spelenderwijs over het leven van de Oranjes. Rond 11.30 uur vertrekken ze naar kinderpretpark Julianatoren. Dat betekent dikke pret tijdens dit schoolreisje! De leerlingen kunnen onder andere een dolle rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’, varen over woeste golven in de ‘Draaiende Piraat’ en een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in ‘Dino’s Tour’.

Programma:

10:00 uur Start Koninklijk programma op Paleis Het Loo
11:30 uur Verzamelen bij Speelpaleis Het Loo / vertrek naar Kinderpretpark Julianatoren
12:00 uur Aankomst Kinderpretpark Julianatoren
uiterlijk 17:00 uur Vertrek bij Kinderpretpark Julianatoren

Wij beantwoorden graag je vragen !

Lees hier de meest gestelde vragen of neem contact op met Dorothy van Rijt van Paleis het Loo middels 055-5772465 of per mail; educatie@paleishetloo.nl.

Gratis lunch
6 redenen
Deel deze pagina: