Op Schoolreisje met groep 5 & 6

De leukste schoolreis met groep 5 en 6 is naar Kinderpretpark Julianatoren!

Op zoek naar een schoolreis voor de stoere kinderen van groep 5 en 6? Kom dan naar de leukste plek voor een schoolreis voor kinderen uit groep 5 en 6, namelijk: Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn! Bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn kunnen kinderen uit groep 5 en 6 een fantastische dag beleven. Voor deze kinderen uit groep 5 en 6 zijn de doorsnee attracties natuurlijk niet genoeg! Zij willen spanning en sensatie bij hun schoolreis! Dus waar wacht je nog op? Laat de kinderen de tijd van hun leven hebben bij een schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

Beleef te gekke attracties bij een schoolreis voor kinderen van 9 en 10 jaar oud!

De stoere jongens en meiden van groep 5 en 6 maken tijdens een schoolreis in Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates, varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat en botsen op een beat in Jul’s Grote Disco Bots! Dit is zo maar een greep uit wat er allemaal te doen is tijdens een schoolreis bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn! Er is nog véél meer te doen. Laat het ze beleven!

Attracties waar kinderen uit groep 1 en 2 (lengte 110 - 120 cm) alleen in kunnen:
Bestel hier jouw Schoolreisje
Jul’s RollerskatesDraaiende PiraatJul’s Grote Disco Bots
ReuzenradMuizenschommelSpookslot
Tollende HoedMuizenfietsbaanTrampolines
Jul’s VlinderSpringende PiraatMuizenfietsbaan
Varende PiraatTollende MuisVuurtoren
Vliegende BusMuizenvalJul’s Simulator
Jul’s PiratennestJul’s BallonvaartBungee Trampolines

De kinderen uit groep 5 en 6 kunnen heerlijk klimmen en spelen in de speeltuin van Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en ze kunnen lekker hun gang gaan op de speeltoestellen in Jul's Picknickbos. Maar wat dacht je van een ervaring in Jul’s Piratennest? Of gruwelen en griezelen met een vriendje of vriendinnetje bij het Spookslot? Oftewel; Een schoolreis voor groep 5 en groep 6 vind je natuurlijk bij Kinderpretpark Julianatoren. Wees snel, profiteer van hoge kortingen en aantrekkelijke combinatie kortingen!