Op Schoolreisje met groep 3 & 4

De leukste schoolreis met groep 3 en 4 is naar Kinderpretpark Julianatoren!

Als je op zoek bent naar de leukste schoolreis voor kinderen uit groep 3 en 4, kom dan naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn! Bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn kunnen kinderen uit groep 3 en 4 een onvergetelijke dag beleven. Voor kinderen van 6 t/m 8 jaar oud is Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn een ideale schoolreis bestemming, velen groepen gingen je reeds voor. De kinderen kijken hun ogen uit bij de vele attracties waarvan er al veel zijn waarin ze op deze leeftijd ook alleen al in kunnen. Dat is niet alleen leuk voor de kinderen uit groep 3 en 4 maar ook voor de leraren en begeleiders. Kinderen genieten volop van de shows waarin hun favoriete TV-sterren meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren! Dus waar wacht je nog op? Laat de kinderen de tijd van hun leven hebben bij een schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

Op schoolreis zijn er te gekke attracties voor kinderen van 6 t/m 8 jaar oud

Bij een schoolreis in Kinderpretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn komen de kinderen van groep 3 en 4 oog in oog te staan met echte dinosaurussen in Dino Tour, maken ze een mooie vaart in Jul’s Ballonvaart en gaan ze het watergevecht aan met de piraten in de Varende Piraat! Dit is zo maar een greep uit wat er voor de kinderen uit groep 3 en 4 te doen is, er is nog véél meer te doen. Dit alles en meer beleef je allemaal bij een schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn.

Attracties waar kinderen uit groep 3 en 4 (lengte 120 - 130 cm) alleen in kunnen:
Bestel hier jouw Schoolreisje
Dino TourBallonvaartJul’s Piratennest
Varende PiraatJul’s RollerskatesVuurtoren
BrandweerspelVliegende BusMuizenfietsbaan
Jul’s SimulatorTrampolinesSafaribaan
Jul’s HelikopterbaanDraaiende PiraatPaardenbaan
Tollende MuisJul’s VlinderSpookslot
PaardenbaanMuizenvalTuimelende Theekopjes
Razende RaceautoBatmouse VluchtBungee Trampolines
OlifantenmolenCarrouselTollende Hoed

De kinderen uit groep 3 en 4 kunnen heerlijk klimmen en spelen in de speeltuin van Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en ze kunnen lekker hun gang gaan op de speeltoestellen in Jul's Picknickbos. Oftewel; Een schoolreis voor groep 3 en groep 4 vind je natuurlijk bij Kinderpretpark Julianatoren. Wees snel, profiteer van hoge kortingen en aantrekkelijke combinatie kortingen!