Op Schoolreisje met groep 1 & 2

De leukste schoolreis met groep 1 en 2 is naar Kinderpretpark Julianatoren!

Op zoek naar de leukste schoolreis voor groep 1 en 2? De leukste schoolreis voor kinderen uit groep 1 en 2 vind je bij Kinderpretpark Julianatoren. Beleef een onvergetelijke dag bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn! Voor kinderen van 4 en 5 jaar oud is Kinderpretpark Julianatoren een ideale schoolreis bestemming, velen groepen gingen je reeds voor. Ze raken niet uitgespeeld in de vele attracties waarvan er al veel zijn waarin ze op deze leeftijd ook alleen al in kunnen. Dat is niet alleen leuk voor de kinderen uit groep 1 en 2, maar ook voor de leraren en begeleiders. Kinderen genieten volop van de shows waarin hun favoriete TV-sterren meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia schitteren!

Op schoolreis in te gekke attracties voor kinderen van 4 en 5 jaar oud

De jongste kinderen van de basisschool stappen op hun eigen paard in de Paardenbaan, vliegen als een piloot in een helikopter door het park en gaan in een jeep op safari. Zo is er voor ieder wat wils. Beleef een onvergetelijke schoolreis met te gekke attracties voor kinderen van 4 en 5 jaar oud in groep 1 en 2. Je maakt het mee in Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn. Hieronder alvast een kleine impressie van wat er zoal te beleven valt in Kinderpretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn voor de kinderen uit groep 1 en 2, maar er is nog véél meer te doen. Laat het ze beleven! Maak het mee! Wanneer ontmoet jij Jul of meneer Kaasgaaf!?

Attracties waar kinderen uit groep 1 en 2 (lengte 110 - 120 cm) alleen in kunnen:
Bestel hier jouw Schoolreisje
Bungee TrampolinesZweefmolenJul’s Ballonvaart
SafaribaanJul’s helikopterbaanTrampolines
Jul’s BatmouseTuimelende TheekopjesJul’s Treintje
BrandweerspelOlifantenmolenKabouter Wonderland
Jul’s Stones BaanVlucht DinotourHelivlucht
PaardenbaanCarrouselMuizenval

De kinderen uit groep 1 en 2 kunnen heerlijk klimmen en klauteren in de speeltuin van Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en ze kunnen lekker spelen op de speeltoestellen in Jul's Picknickbos. Kortom; Een schoolreis voor groep 1 en groep 2 vind je natuurlijk bij Kinderpretpark Julianatoren. Wees snel, profiteer van hoge kortingen en aantrekkelijke combinatie kortingen!