Schoolreisje

Een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren is te gek!

Ga op schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren en beleef met de klas het allerleukste schoolreisje ooit! In de meer dan 60 te gekke attracties raken de kinderen, van 2  t/m 10 jaar, niet uitgespeeld!

Vaar samen als een piraat over de woeste golven in de Draaiende Piraat, maak een vrije val in de Hoge Hoed of ga voor een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’!

Schoolreisje kosteloos verplaatsen en annuleren
Start gerust met de voorbereidingen van een schoolreisje naar ons park. Je reserveert het schoolreisje online, zonder meteen te betalen. Het verplaatsen van het schoolreisje is altijd mogelijk. Je ontvangt 2 weken voor de gereserveerde datum de factuur. Het is mogelijk om de reservering tot die tijd kosteloos te annuleren. Het bedrag dient voor de dag van het schoolreisje voldaan te zijn.

 
 

NIEUW: gratis lespakket Cas in de Klas!

 

Voor welke groepen een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren geschikt is?

Groep 5 & 6

Groep 3 & 4

Groep 1 & 2

 
 

Tips voor een goede voorbereiding

Tips voor het organiseren van een schoolreis

Moet jij een schoolreisje organiseren? Leuk! Voor de kinderen is de schoolreis het hoogtepunt van het schooljaar. Maar waar moet je nou opletten bij het organiseren van een schoolreisje? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

Tips voor begeleiders van een schoolreis

Ga jij mee als begeleider van een schoolreisje en wil je goed voorbereid zijn? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet. Zo ga jij rustig de schoolreisdag tegemoet en geniet jij net als de leerlingen ook van een geslaagde schoolreis!

Tips voor de ouders

Je kind gaat op schoolreis. Wat heeft je kind nodig tijdens een schoolreisje en waar moet je allemaal rekening mee houden? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Zo gaat je kind goed voorbereid op schoolreis!
 

Vragen? We helpen je graag.