Parkregels Kinderpretpark Julianatoren

Reserveer je bezoek

Wat leuk dat je Kinderpretpark Julianatoren komt bezoeken! Om je bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen, hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Daarom vragen wij bezoekers (behalve abonnementhouders en mensen met een ticket op datum welke is aangeschaft via julianatoren.nl) voorafgaand aan hun bezoek een dag te reserveren.

Hoe werkt het reserveren?

  1. Kies eerst of je in het bezit bent van tickets, terugkomkaarten, vrijkaarten (eretoegangskaarten) of bonnen voor een gratis bezoek welke je van een partnerpark van ons hebt gekregen of dat je nog (een deel van je) tickets moet kopen.
  2. Geef aan met hoeveel personen je wilt komen. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Hiervoor hoef je geen reservering te maken.
  3. Kies vervolgens een datum voor jouw bezoek.
  4. Als je alles hebt doorlopen, ontvang je de reserveringsbevestiging in je inbox. Neem deze mee (samen met je tickets(s)) bij je bezoek aan ons park.

Belangrijk om te weten

  • Lees voor je bezoek de geldende coronamaatregelen.
  • Een reservering is verplicht voor alle bezoekers, behalve voor abonnementhouders. Indien je een ticket op datum hebt gekocht via julianatoren.nl is je bezoek automatisch gereserveerd.
  • Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. Hiervoor hoeft geen reservering gemaakt te worden.

Het verplaatsen van een reservering

Tickets besteld via julianatoren.nl
Verplaatsgarantie
Heb je bij de aanschaf van je tickets een verplaatsgarantie afgesloten? Dan kun je zelf onbeperkt de reserveringsdatum verplaatsen in seizoen 2021.
Verplaats hier je reservering met een verplaatsgarantie

Geen verplaatsgarantie
Heb je bij de aanschaf van je tickets geen verplaatsgarantie afgesloten? Dan kun je zelf, na het betalen van € 50,00 administratiekosten, onbeperkt de reserveringsdatum verplaatsen in seizoen 2021.
Verplaats hier je reservering zonder verplaatsgarantie

Tickets besteld via een actiepartner
Ben je in het bezit van tickets welke zijn aangeschaft via een actiepartner zoals bijvoorbeeld Actie van de Dag, Ticketveiling of Vakantieveilingen? Dan kun je zelf je reservering verplaatsen.
Verplaats hier je reservering 

Bon, terugkomkaart of een vrijkaart
Ben je in het bezit van een vrijkaart (ere-toegangslaart), een bon voor een gratis bezoek of een terugkomkaartje? Dan kun je zelf je reservering verplaatsen.
Verplaats je reservering