Reserveer je bezoek

Wat leuk dat je Kinderpretpark Julianatoren komt bezoeken! Om je bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen, hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Daarom vragen wij bezoekers (ook abonnementhouders) voorafgaand aan hun bezoek een dag te reserveren.

LET OP: Ben je in het bezit van regelrecht strippen of een kortingsbon van bijvoorbeeld Diergaarde Blijdorp of de Postcode Loterij Voordeelagenda? Dan hoef je geen reservering te maken. Is je zoon of dochter nog geen 2 jaar? Dan hoef je eveneens geen reservering te maken.

In deze rustige periode van het jaar worden de attracties gecombineerd gedraaid.

Ik heb nog geen ticket

Na het aanschaffen van je ticket(s) dien je een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb mijn ticket via Julianatoren.nl

Ben je in het bezit van tickets welke zijn aangeschaft via Julianatoren.nl? Dan dien je ook een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb mijn ticket via een actiepartner

Ben je in het bezit van tickets welke niet zijn aangeschaft via Julianatoren.nl? Dan dien je ook een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb Regelrecht Strippen of een kortingsbon

Heb je een bon van bijv. Diergaarde Blijdorp of de Postcode Loterij Voordeelagenda? Deze lever je in bij de kassa waarna je toegang krijgt tot het park. Je hoeft geen reservering te maken. (Hiermee is rekening gehouden bij het bepalen van het maximum aantal plaatsen).

Ik heb een vrijkaart

Ben je in het bezit van een eretoegangskaart (vrijkaart)? Dan dien je ook een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb een abonnement

Ben je in het bezit van een geldig abonnement voor seizoen 2020? Dan dien je ook een reservering te maken voor je bezoek.

Ik heb een voucher voor een abonnement

Deze wissel je in bij de kassa voor een abonnement voor seizoen 2020 of 2021. Op de dag van het inwisselen, krijg je toegang tot het park. Je hoeft geen reservering te maken.