Vind het geheime ingrediënt

In de spannende YouTube-serie 'Het geheime ingrediënt' hebben Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin een toverboek gevonden. In dit boek staat een toverspreuk om kinderen, mens en dier geen plezier te laten beleven tijdens Halloween. Oh nee, is er een heks in het park? Meneer Kaasgaaf is ten einde raad en schakelt een heksenjager in. En laat deze heksenjager nou net een recept hebben van een toverdrankje waarmee je de toverkracht van heksen wegneemt. Ze gaan aan de slag... alleen het laatste ingrediënt ontbreekt! De aardige griezels in het Griezelbos blijken de letters te hebben die samen het woord vormen van het laatste ingrediënt.

Durf jij het Griezelbos te betreden en het drietal te helpen? Ja? Oh te gek! Kom dan snel tijdens Halloween naar Kinderpretpark Julianatoren!

WIN TE GEKKE PRIJZEN MET #HALLOWEENINDEJULIANATOREN

Vind jij het laatste ingrediënt in het Griezelbos bij Kinderpretpark Julianatoren? Maak dan een foto van het bewijs en plaats deze voor 1 november 2021 op social media met #halloweenindejulianatoren en maak hiermee kans op:

1e prijs: Weekend Landal Greenparks Rabbit Hill 5 – 8 november 2021
2e prijs: Gezinsabonnement 2022
3e prijs: XXL Jul of Julia pakket incl. 4 vrijkaarten seizoen 2022

De winnaars krijgen persoonlijk bericht op maandag 1 november 2021.

Informatie Vind het geheime ingrediënt 
LocatieAchterin het park
Wanneer1 t/m 31 oktober
Tijd10:30 tot 17:00 uur
Deelname aan het vinden van het geheime ingrediënt in het Griezelbos is bij de toegang tot het pretpark inbegrepen.