Juls Kinderfeestje

Speel met je vriendjes in meer dan 60 attracties!

Jul's Kinderfeestje is inclusief entree, een Kidsbox en nog veel meer!

Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Alvast gefeliciteerd! En nu ben je op zoek naar dé locatie voor het leukste kinderfeestje ooit? Neem dan de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes mee naar Kinderpretpark Julianatoren en het wordt gegarandeerd een te gek kinderfeest. In de meer dan 60 te gekke attracties rollen de kinderen van het ene avontuur in het andere avontuur. Wat ook fijn is, is dat je met Jul’s Kinderfeestje zelf niets meer hoeft te regelen. Heerlijk!

Voorwaarden Jul's Kinderfeestje

  • Vooraf reserveren, zodat we rekening kunnen houden met je komst.
  • Maximale deelname van 15 personen, waarvan minimaal 6 kinderen en maximaal 3 volwassenen.
  • Volwassenen krijgen i.p.v. een Kidsbox een Snackmenu (friet, snack en frisdrank).
  • En bij het boeken van het kinderfeestje voor een abonnementhouder dient degene die hier gebruik van maakt een geldig abonnement met daarop zijn of haar foto te laten zien.
Kinderfeestje organiseren? Waar moet je dna allemaal denken? En wat regel je op welk moment? Geen stress. Wij hebben 10 tips voor jou. Het feestje kan beginnen!

Kinderfeestje organiseren? Wij hebben 10 tips voor jou!

Je gaat een kinderfeestje organiseren, leuk! Waar moet je dan allemaal aan denken? En wat regel je op welk moment? Begint je hoofd al te tollen? Geen stress! Met onze tips bereid je alles tot in de puntjes voor. Ja, op het kinderfeestje zelf ben jij ook aan het genieten. Het feest kan beginnen!

Ga naar de tips

Vragen? We helpen je graag.