Ranger Weekend

24 & 25 september 2022

Tijdens het Ranger Weekend rol je van het ene in het andere avontuur! Ga mee terug in de tijd bij de De Grote Dinoshow, maak bij de educatieve shows van Cas de Ranger kennis met verschillende roofvogels en reptielen, ga mee tot diep in de jungle bij Jul & Julia's Safarishow en nog veeel meer. Durf jij het aan?

Puck de Ranger vervangt dit weekend de shows van Cas de Ranger!
Helaas is Cas de Ranger zelf niet aanwezig tijdens het Ranger Weekend. Ook stoere rangers kunnen ziek worden. Gelukkig hebben we een hele goede plaatsvervanger kunnen vinden, namelijk Puck de Ranger. Het zusje van Cas. Puck heeft er zin!

De Grote Dinoshow

De grote Dinoshow

In deze spannende en educatieve show gaan Dino en Dina terug in de tijd. Maar, hoe komen zij weer terug? Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger gaan naar de twee lieve Dinovriendjes opzoek en beleven de meest spannende Dino avonturen. Deze show is dinotastich en moet je gezien hebben!

Cas de Ranger Reptielenshow

Kom oog in oog te staan met prachtige reptielen! In deze spectaculaire show laat Cas je op een te gekke manier kennis maken met verschillende reptielen. De show bevat zowel spannende als leerzame momenten voor kinderen en (groot)ouders.

Cas de Rangerweekend - Jul's Safarishow

Jul & Julia's Safarishow

Ga mee op een écht Safari-avontuur met Jul of Julia. Deze show vol vrolijke, Afrikaanse klanken neemt je mee tot diep in de jungle waar je samen met Jul of Julia op zoek gaat naar olifanten, giraffes en andere wilde dieren. Zet je safarihoed maar op en swing mee bij de Safarishow!

Cas de Ranger Roofvogelshow

Special voor het Ranger weekend gaat Cas een groots avontuur aan. Cas laat je kennis maken met verschillende roofvogels. In deze educatieve en spannende show laat Cas je hun pijlsnelle acties en kracht zien en vertelt hij je alles wat je over de vogels wilt weten!

Ranger weekend Julianatoren - roofvogelshow

Safari speurtocht

Stap in een jeep en ga op een safari speurtocht! Tijdens deze te gekke safari speurtocht beantwoord je alle vragen over alles wat je tegenkomt. Aan het einde van je safaritocht krijg je een welverdiende beloning!

Nog meer shows

Naast De Grote Dinoshow en Jul & Julia's Safarishow geven Dino & Dina en Jul & Julia nog meer te gekke shows in het park.