Julianatoren wordt sprookjesachtig

Zaterdag 10 augustus wordt Kinderpretpark Julianatoren omgetoverd tot één groot sprookjesparadijs. Geniet van de theatershow Doornroosje en leer dansen als een echte prins of prinses bij Jul en Julia’s Prinsen- en Prinsessenbal. Bezoekers mogen meezingen met bekende sprookjesfiguren tijdens de Sprookjes Sing-a-long en kunnen meelopen op de Sprookjes catwalk. Het Apeldoornse pretpark is tot maar liefst 20:00 uur geopend.

Sprookjesspeurtocht
Kinderpretpark Julianatoren houdt van 16:00 tot 17:00 uur een Sprookjesspeurtocht. Met een plattegrond kun je in het pretpark op zoek naar de Sprookjesfiguren. Zodra de bezoekers alle sprookjesfiguren hebben gevonden en dus alle letters hebben verzameld, kunnen ze het magische woord ontdekken.

Loop mee op de Sprookjescatwalk
Kom verkleed als sprookjesfiguur en maak kans op een fantastische prijs tijdens de Sprookjes Catwalk. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren de catwalk show én beslissen wie de meest betoverende outfit heeft.

Het verhaal van Doornroosje
In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeder, de goede fee, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land en bedenkt een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Theatervoorstelling Doornroosje is een productie van Van Hoorne Entertainment. Dit familie entertainmentbedrijf verzorgt al meerdere jaren alle shows, meet and greets en televisie producties  voor Kinderpretpark Julianatoren.

Piano en Co
Niet perse in sprookjesthema, maar desondanks erg leuk op deze Zomeravond zijn Piano & Co. Deze groep trekt al meer dan 10 jaar door het land met hun geweldige ‘Your Live Requist Show’. Deze unieke muzikanten spelen alles wat de bezoekers van de Julianatoren wensen.