GOED NIEUWS: openingstijden terug naar normaal!

Vanaf zondag 31 mei 2020 overgang naar reserveren voor een hele dag

Vanaf zondag 31 mei keert Kinderpretpark Julianatoren terug naar één dagdeel. Dit betekent dat bezoekers vooraf aan het bezoek niet meer voor een dagdeel hoeven te kiezen. Wél is het noodzakelijk nog steeds te reserveren, waarbij de bezoeker de gehele dag toegang heeft tot het park.

Dit betekent ook dat de gereserveerde tickets voor zondag 31 mei, maandag 1 juni en dinsdag 2 juni de gehele dag geldig zijn (van 08.00 uur tot en met 18:00 uur).

Vanaf woensdag 3 juni gelden de reguliere tijden (van 10.30 uur tot en met sluitingstijd).

Evaluatie donderdag 25 juni 2020
Op 25 juni 2020 maken wij bekend of we deze werkwijze in juli en augustus voortzetten of dat we teruggaan naar twee dagdelen. Vanaf 25 juni 2020 kunnen bezoekers reserveren voor de maanden juli en augustus 2020.

Lastige tijd
We realiseren ons dat er bezoekers zijn die nu al graag een plek willen reserveren in juli, augustus of daarna. Wij vinden het spijtig dat dit nog niet mogelijk is. In deze lastige corona-tijd doen wij ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te organiseren, waarbij de veiligheid & hygiëne voor onze bezoekers gewaarborgd blijven.

Tickets en reserveren voor het Pinksterweekend
Heb jij reguliere tickets aangeschaft voor zondag 31 mei, maandag 1 juni en dinsdag 2 juni? Dan betekent dit dat je de gehele dag welkom bent in Kinderpretpark Julianatoren, met het reserveringsbewijs waarover je beschikt.
Dit geldt ook voor de bezoekers die voor zondag 31 mei, maandag 1 juni en dinsdag 2 juni nog reguliere tickets willen kopen.
LET OP: in verband met het Pinksterweekend kan het ticketsysteem nog niet gewijzigd worden naar reserveren voor één dagdeel. Je reserveert voor de ochtend- of middagshift, maar mag met deze tickets de gehele dag naar binnen!

Reserveren voor abonnementhouders
Goed nieuws! Voor de abonnementhouders zijn er voor Eerste en Tweede Pinksterdag plekken vrijgekomen. De plekken zijn beperkt, dus weer er snel bij.
LET OP: in verband met het Pinksterweekend kan het ticketsysteem nog niet gewijzigd worden naar reserveren voor één dagdeel. Je reserveert voor de ochtend- of middagshift, maar mag met deze tickets de gehele dag naar binnen!

Ook nu geldt nog het advies om niet met het openbaar vervoer maar met een eigen vervoermiddel te komen.