FAQ Corona

Heb ik een Coronatoegangsbewijs nodig?

Er worden bij de kassa geen Coronatoegangsbewijzen gevraagd, omdat Kinderpretpark Julianatoren een doorstroomlocatie is. Er wordt slechts bij een enkele horecagelegenheid om uw QR code gevraagd als je daar binnen wilt plaatsnemen. Bij slecht weer kan het zijn dat de shows plaatsvinden in het Jul & Julia theater.  In het Jul & Julia Theater is een Coronatoegangsbewijs benodigd.

Ik heb een reservering gemaakt. Kan ik deze verplaatsen?

Tickets besteld via julianatoren.nl
Verplaatsgarantie
Heb je bij de aanschaf van je tickets een verplaatsgarantie afgesloten? Dan kun je zelf onbeperkt de reserveringsdatum verplaatsen in seizoen 2022.
Verplaats hier je reservering met een verplaatsgarantie

Geen verplaatsgarantie
Heb je bij de aanschaf van je tickets geen verplaatsgarantie afgesloten? Dan kun je zelf, na het betalen van € 50,00 administratiekosten, onbeperkt de reserveringsdatum verplaatsen in seizoen 2022.
Verplaats hier je reservering zonder verplaatsgarantie

Tickets besteld via een actiepartner
Ben je in het bezit van tickets welke zijn aangeschaft via een actiepartner zoals bijvoorbeeld Actie van de Dag, Ticketveiling of Vakantieveilingen? Dan kun je zelf je reservering verplaatsen.
Verplaats hier je reservering

Bon, terugkomkaart of een vrijkaart
Ben je in het bezit van een vrijkaart (ere-toegangslaart), een bon voor een gratis bezoek of een terugkomkaartje? Dan kun je zelf je reservering verplaatsen.
Verplaats je reservering

Welke maatregelen heeft Kinderpretpark Julianatoren genomen i.v.m. corona?

Er is een protocol “Veilig Samen Uit” opgesteld om een hygiënisch en verantwoord bezoek te garanderen.
Lees hier alles over dit protocol

Moet ik reserveren voordat ik een bezoek breng aan Kinderpretpark Julianatoren?

Vanaf 25 september 2021 is de 1,5 meter maatregel komen te vervallen. Dit betekent dat we meer bezoekers mogen ontvangen en de attracties weer op volle capaciteit kunnen draaien. Dit jaar laten wij echter niet meer dan 3.000 bezoekers toe.

Reserveren is daarom noodzakelijk. Abonnementhouders hebben geen reservering meer nodig.

Reserveer hier je bezoek

 

Dient er voor kinderen tot 2 jaar een reservering gemaakt te worden?

Voor kinderen tot 2 jaar hoeft geen reservering gemaakt te worden. Hiermee is rekening gehouden met het bepalen van de maximum capaciteit.

Ik ben in het bezit van een ticket van Kinderpretpark Julianatoren welke ik heb aangeschaft bij één van de actiepartners. Moet ik een reservering maken?

Je dient ondanks dat je een ticket hebt vooraf te reserveren op onze website.
Reserveer hier je dag

Voor overige vragen over tickets die niet zijn besteld op www.julianatoren.nl vragen wij je om contact op te nemen met de partij waar je jouw tickets hebt aangeschaft.

Ik ben in het bezit van een vrijkaart. Moet ik een reservering maken?

Je dient ondanks dat je een vrijkaart (eretoegangskaart) hebt vooraf te reserveren op onze website.
Reserveer hier je bezoek

Kan ik als abonnementhouder 2021 gratis naar de partnerparken?

In verband met corona zal dit per partnerpark anders geregeld zijn. Kijk daarom voordat je het partnerpark bezoekt eerst op hun website of ze bezoekers in het bezit van een kortingsbon (van een partnerpark) toegang verlenen.

Kan ik mijn schoolreisreservering wijzigen?

Je kunt de reservering altijd verplaatsen. Tot 2 weken voor de gereserveerde datum kun je het schoolreisje kosteloos annuleren. Stuur hiervoor een e-mail naar info@julianatoren.nl.