FAQ Corona

Ik heb een reservering gemaakt. Kan ik deze verplaatsen?

Om je reservering te verplaatsen bel je naar 0900 – 111 555 0. Let op dit nummer kost € 1,40 per gesprek en is bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur. Houd bij het bellen naar dit nummer je reserveringsnummer bij de hand.

Tot wanneer is Kinderpretpark Julianatoren gesloten?

Vanwege de verlenging van de landelijke lockdown is Kinderpretpark Julianatoren gesloten t/m vrijdag 23 april 2021. We hopen je vanaf zaterdag 24 april 2021 weer te mogen verwelkomen!

Welke maatregelen heeft Kinderpretpark Julianatoren genomen i.v.m. corona?

Er is een protocol “Veilig Samen Uit” opgesteld om een hygiënisch en verantwoord 1,5 meter bezoek te garanderen.
Lees hier alles over dit protocol

Ik ben in het bezit van een ticket van Kinderpretpark Julianatoren welke ik heb aangeschaft bij één van de actiepartners. Moet ik een reservering maken?

Je dient ondanks dat je een ticket hebt vooraf te reserveren op onze website.
Reserveer hier je dag

Voor overige vragen over tickets die niet zijn besteld op www.julianatoren.nl vragen wij je om contact op te nemen met de partij waar je jouw tickets hebt aangeschaft.

Ik ben in het bezit van een vrijkaart. Moet ik een reservering maken?

Je dient ondanks dat je een vrijkaart (eretoegangskaart) hebt vooraf te reserveren op onze website.
Reserveer hier je bezoek

Vanaf wanneer kan ik mijn abonnementspassen ophalen?

De abonnementspassen kunnen opgehaald worden op de dag van je reservering.

Krijg ik een compensatie voor mijn abonnement voor de periode dat Kinderpretpark Julianatoren door de Corona maatregelen gesloten is/was?

Update: 01-04-2021

Vanwege de verlenging van de landelijk lockdown is Kinderpretpark Julianatoren gesloten t/m vrijdag 23 april 2021. Wij hopen van harte dat we je vanaf zaterdag 24 april 2021 weer veilig mogen verwelkomen in ons pretpark.

Voor de abonnementhouders van ons pretpark betekent dit dat ze tot 24 april 2021 zes openingsdagen missen waarop ze niet kunnen genieten van onze te gekke attracties. Ongeacht wat de openingsdatum na de lockdown gaat worden, bieden we onze abonnementhouders twee compensatievormen aan waar ze zelf een keuze uit kunnen maken.

Compensatievorm 1: Extra opengestelde dagen seizoen 2021
Kinderpretpark Julianatoren heeft besloten om dit seizoen haar poorten op alle dagen in september en oktober 2021 te openen. Je kunt ervoor kiezen om je abonnement 2021 te behouden en op de extra opengestelde dagen gebruik te maken van je abonnement. Indien je voor deze compensatievorm kiest, hoef je niks aan ons door te geven.

Compensatievorm 2: Omzetten abonnement naar seizoen 2022
De tweede compensatievorm is om je abonnement 2021 kosteloos om te zetten naar seizoen 2022. Indien je hier gebruik van wilt maken, heb je de pasnummer(s) behorende bij je abonnement nodig.

Ik wil mijn abonnement omzetten

 

Welke evenementen en shows zijn er in 2021?

Op dit moment is het niet bekend of er evenementen en shows plaatsvinden in 2021.

Kan ik mijn schoolreisreservering wijzigen?

Ja, het is mogelijk om de reservering tot 2 weken voor de gereserveerde datum kosteloos te annuleren. Stuur hiervoor een e-mail naar info@julianatoren.nl.