Win actie McDonald’s

Maak kans op 3 x 4 vrijkaarten voor Het Grote Lentefestijn! 🌷

Bij een Happy Meal in één van de restaurants van McDonald's in Apeldoorn, Deventer of Zutphen krijg je van 16 april t/m 30 april 2023 een fantastische kleurplaat cadeau. Maar dat is nog niet alles ... als je deze kleurplaat mooi inkleurt en voor 1 juni 2023 er een foto van post op Facebook of Instagram met #lentefestijnindejulianatoren dan maak je kans op maar liefst 3 x 4 vrijkaarten voor 'Het Grote Lentefestijn' in Kinderpretpark Julianatoren!

Veel succes en vooral veel plezier! 🎊

Het Grote Lentefestijn
Het park is t/m 30 juni 2023 omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Geniet van de levendige kleuren, vreugde en mooie bloemen. Het programma staat vol nieuwe lenteshows met Jul & Julia.

Bij de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’ vliegen de lentevlinders in het rond. Meneer Kaasgaaf voelt zich de laatste tijd een beetje vreemd …. Hij weet niet wat er met hem aan de hand is. Gelukkig zijn Jul & Julia er om hem te helpen. Zij weten al snel waar Meneer kaasgaaf last van heeft: lentekriebels!

Bij de parkshow ‘Jul’s Bijenfestijn’ zingen en dansen de kinderen mee met de bijen. De show is een blij en educatief avontuur waarbij kinderen leren over het belang van bijen in onze natuur.

Pik de lente vibes op bij Julia’s Bloemenfeest. Julia neemt de kinderen mee op een interactieve en vrolijke reis waarbij ze vrolijk meezingen en dansen met Julia’s Bloemenlied.

Zeg ‘cheese’ na de shows want de Julianatoren-karakters staan dan voor je klaar voor een liefdevolle knuffel en een prachtig fotomoment.

LenteTV
Tover een lach op je gezicht bij LenteTV. Vanaf de start van de lente houden Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger je op de hoogte van het laatste lentenieuws in het park. LenteTV zit vol hilarische, leerzame en hartverwarmende momenten. Kijk vanaf 23 maart elke donderdag mee naar de negen afleveringen op het YouTube kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.

Actievoorwaarden

  • De kleurplaat krijg je in de periode van zondag 16 april t/m zondag 30 april 2023 bij een Happy Meal.
  • De kleurplaat is alleen verkrijgbaar bij de restaurants van McDonald's in Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
  • De kleurplaat dient voor 1 juni 2023 gepost te worden op Facebook en/of Instagram met #lentefestijnindejulianatoren om kans te maken op de prijs.
  • De 3 winnaars krijgen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag wordt niet gecommuniceerd.