Sprookjesachtige Zomerweken

5 juli t/m 1 september

Stap in een betoverende wereld vol magie tijdens de Sprookjesachtige Zomerweken! Ontdek de meer dan 60 spannende attracties en laat je betoveren door de vele sprookjesshows met Dino & Dina, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Laat je meeslepen door de avonturen in de theatershow 'Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis' en dans en zing mee bij de parkshows 'Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal' en 'Julia's Dansles'. Kom ook en laat je dromen werkelijkheid worden!

5 juli t/m 1 september

Stap in een betoverende wereld vol magie tijdens de Sprookjesachtige Zomerweken! Ontdek de meer dan 60 spannende attracties en laat je betoveren door de vele sprookjesshows met Dino & Dina, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Kom ook en laat je dromen werkelijkheid worden!

 

∼ Theater Show ∼

Theatershow 'Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis'

Oh nee de sprookjeskristallen van geluk, liefde, hoop & vriendschap zijn kapot! Als er geen nieuwe voor terug komen dan lopen alle sprookjes en verhalen slecht af. Roodkapje zal niet uit de handen van de grote boze wolf kunnen blijven en het zou de boeven zo maar wel kunnen lukken om de baas van het pretpark te worden!

Ga in deze te gekke nieuwe theatershow mee op een magisch avontuur in het kristallen paleis en help Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en de prinses Isabella de sprookjeskristallen te vinden!

 

∼ TV-serie ∼

TV-serie 'Jul & Julia en de Verdwenen Prinses'

In de TV-serie ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’ helpen de dappere Meneer kaasgaaf en Jul & Julia eveneens Prinses Isabella tijdens een spannend avontuur. Prinses Isabella besloot tijdens een wandeling, in een land hier ver vandaan, bij een heel mooi kasteel naar binnen te gaan. Het blijkt een vervloekt kasteel te zijn. Eenmaal binnen sloegen alle deuren dicht en kon ze geen kant meer op. Alleen de uitverkorenen kunnen haar redden uit deze hachelijke situatie. Driemaal raden wie dit zijn. Ondertussen proberen de boeven uiteraard weer de baas van het pretpark te worden. Zal het ze dit keer wel lukken? Je ziet het op ons YouTube-kanaal

 

∼ Zomeravonden ∼

 

∼ Parkshows ∼

Jul & Julia Sprookjes Openingsshow

Welkom in de wonderlijke wereld van de Sprookjesachtige Zomerweken! Voordat iedereen ’s ochtends het pretpark in kan, moet het natuurlijke wel worden geopend. Dat gebeurt elke ochtend met een adembenemende Openingsshow. Laat je betoveren en dans mee met Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia!

Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal

Stap binnen in een betoverende wereld vol magie en pracht, waar dromen werkelijkheid worden. Jul & Julia verwelkomen je in hun prachtige koninklijke kleding in een sprookjesachtige ambiance.  Betover samen met Jul & Julia de dansvloer en schitter als een échte prins of prinses! Wie weet sta je ineens oog in oog met jouw droomprins- of prinses!

Dino & Dina's Sprookjesshow

In Dino & Dina’s Sprookjesshow komen prehistorie en sprookjes samen. Dino & Dina nemen je mee op een magisch bouwavontuur. Terwijl de show vordert, wordt als snel duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de enthousiaste kinderen in het publiek hard nodig hebben. En als het is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte .... Dino & Dina dans!

Julia's Dansles

Betreed de sprankelende wereld van Julia’s Dansles. Julia, de gracieuze danseres, neemt je mee op een magische reis vol ritme, expressie en plezier. Leer de leukste dansjes op de vrolijkste liedjes. Kom ook en ga op een te gek dansavontuur!

Meet & Greet Pins Jul & Prinses Julia

Bereid je voor op een magisch moment want prins Jul en Prinses Julia staan te popelen om je te ontmoeten. Schud hun hand, geef ze een warme knuffel en maak samen een onvergetelijke herinnering!

Jul & Julia's Swing & Uitzwaaifeest

Na een magische dag, nemen jul & Julia afscheid van alle betoverde bezoekers. Nog één keer nodigen ze je uit om mee te zingen en te dansen op de betoverende klanken van de vrolijkste Julianatoren-liedjes. En voor wie nog niet de gelegenheid heeft gehad om zich op een sprookjesachtige plaat vast te laten leggen, dan is dit de kans!