Dinoweekend

De Dino Weken

Elke vrijdag, zaterdag en zondag in september 2023

Grraauww! Dino fans opgelet! De Dino Weken in Kinderpretpark Julianatoren komen eraan! Deze weken staan volledig in het teken van Dino's. Het beloven Dinotastische weken te worden!

De Grote Dinoshow

De Grote Dinoshow

Tijdens deze educatieve show gaan Dino en Dina terug de tijd in.🗿 Maar, hoe komen zij weer terug? Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger gaan naar de twee lieve dinovriendjes opzoek en beleven spannende Dino avonturen. 🌿

Kom tijdens de Dino Weken en ga op een spannend avontuur! 🦖

Ontmoet levensechte Dino's

Kennen jullie de Velociraptor en de Tyrannosaurus al?

Beide dino’s ontmoet jij bij een Meet & Greet tijdens de Dino Weken!

Ontmoet Dino's - Kinderpretpark Julianatoren

Babydino's

Heb jij wel eens oog in oog gestaan met babydino’s? Nee? Dan is dit je kans! Tijdens de Dino Weken kun je echte babydino’s aaien en ga je met ze op de foto! Hoe groot deze Dino’s ook worden, nu zijn ze nog klein en super schattig!

Dino's opgraven

Wil jij weten hoe het voelt om een echte archeoloog te zijn? Tijdens de Dino Weken graaf jij een echte Dino op, hoe cool is dat! Pak je kwastje erbij, doe je petje op en hou je vergrootglas stevig vast, en graven maar!

Dinospeurtocht

Altijd al een Dinospeurtocht willen doen? Dat kan tijdens de Dino Weken! Stap in een ouderwets karretje en maak een rondje door Jul’s Dinotour. Beantwoord alle vragen van de speurtocht over alles wat je tegenkomt tijdens jouw ritje! Het leuke is dat hier ook nog prijzen mee te winnen vallen. Dinotastisch toch?

Shows

Naast De Grote Dinoshow geven onze eigen Dino & Dina en Jul &Julia ook verschillende shows in het park.

Dino lekkernijen

Tijdens de Dino Weken zijn er allerlei lekkere Dino lekkernijen te verkrijgen! Zo kan je bij het Suikerspinhuisje een echte Dinosuikerspin halen. Deze zijn nóg lekkerder! Met warm weer haal je een lekker Dino ijsje. Of wat dacht je van een Dinowafel bij de poffertjes? Of een lekkere Dinoburger! Voor ieder wat wils!